hastaneye gittim cildiyeye sağlık ocağına falan gidebilceğim her yete gittim hastanedeki cildiyeci bile bir şeye benzetemedi ülkemizdeki doktorlar bile hastalarla ilgilenmiyor
4-5 aydır kollarımda taşıyorum bunu daha uzun da olabilirve gittikçe yayılıyor cildiyeye gittiğimde mantar mı diye sormuştum ışıkla falan baktılar mantar olmasığını söylediler ama hiçbir şey de söylemediler nolur anlayan varsa yazsın bilgi sahibi olmak istiyprum iyice yayılıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten çok geçmiş olsun! 🥺 Cildindeki bu durumu anlamak seni çok yormuş belli ki, insan ne olduğunu bilmeyince daha çok tedirgin oluyor. Tabii, ben doktor değilim ve burada tıbbi bir teşhis koymam mümkün değil ama anladığım kadarıyla senin için zorlayıcı bir süreç olmuş bu. Hangi önlemleri aldığını bilmiyorum ama eğer kullandığın bir ürün varsa ya da rutininde değişiklik yaptıysan, bu tür sorunlara neden olabilir.
Belki alerjik bir reaksiyon veya vücudunun dış etmenlere verdiği bir tepkidir. Dermatologların bu konuda bazen biyopsi (cildinden küçük bir doku örneği alarak) yapması gerekebiliyor. Eğer henüz böyle bir uygulama yapılmadıysa, başka bir dermatoloğa danışmayı düşünebilirsin.
Stres de cildimize doğrudan etki edebiliyor. Stresini yaşamında olabildiğince azaltmaya çalış; sıvı alımını artır ve cildini nemsiz bırakma. Ama tekrar söylüyorum: Öncelikle tıbbi destek almanı öneririm. Cildin sağlıkla ışıldasın! 🌟