(Fotoğraf kalça tarafım dan ) internetten meşhur bi markadan iç çamaşırı aldım beden de küçük gönderilmiş annemde fark etmeden mskineye atmış yıkamış iade edemedim o güzden. Biraz sıkıyırdu iç çamaşırı bende bir şey olmaz diye giydim. Ondan sonra kalça basen bölgemde böhle çatlaklar selülitler oluştu sivilce gibi şeylerde vardı sonra bıraktım kullanmayı sivilceler falan bitti ama bu çatlaklar kaldı nasıl geçer bu. Ve bu iç dar çamaşırından mı olmuştır yoksa başka sebebi var mıdır. Önerebileceğin yöntem ilaç falan varsa yazarsanız sevinirim.
Kızlar bu çatlaklar sıkan iç çamaşırından olabilir mi ve nasıl geçer?
Kardeş aptl olan sensin. Dar gelen bi iç çamaşırı giydin diye selülit çatlak oluştuğunu düşünüyosan senin cilt değil beyin hücrelerinde sıkıntı vardır. İkincisi kızlardan cevap istiyosan sadece kızları seç
Soru paylaşırken seçmeyi unutmuşum paylaştıktan sonra da ayarlayamadım. Çok zekisin o iç çamaşırlarını kullandıktsn sonra oldu diyr belirttim evet ilk şüphelendiğim buydu çünkü iç çamaşırı olan yerfr var sadece bunlardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde kilo artışından kaynaklı oluyor
Ama zayıfım 😢 yıllardır 48 kilo üstüne çıkmadım
Bu ne biçim senaryo kardeş. Kendini geliştir biraz
Aptl mısın insan gibi soru sordum bilmiyorsan cevsp yazma. Kızlar yazmışım ayrıcs kendini kız hissediyorsun sanırım
Kardeş aptl olan sensin. Dar gelen bi iç çamaşırı giydin diye selülit çatlak oluştuğunu düşünüyosan senin cilt değil beyin hücrelerinde sıkıntı vardır. İkincisi kızlardan cevap istiyosan sadece kızları seç
Soru paylaşırken seçmeyi unutmuşum paylaştıktan sonra da ayarlayamadım. Çok zekisin o iç çamaşırlarını kullandıktsn sonra oldu diyr belirttim evet ilk şüphelendiğim buydu çünkü iç çamaşırı olan yerfr var sadece bunlardan
İç çamaşırından kaynaklı olmaz bu kilo alıp vermekten olur
Zayıfım ama hep zayıftım hiç almadım ki kilo
O zaman biraz bol şeyler giy ve iz olan bölgelere günlük masaj yap kan dolaşımından kaynaklıysa geçer
Çamaşır çatlak yapmaz
Ama o dar iç çamaşırlarından sonra oldu bu normalde hiç yoktu
Kanka önceden vardır yeni dikkatini çekmiştir
Abartılacak çatlakta yok yani hemen her kadında vardır
Hayır yoktu öncedenn
Ne kadar giydin o çamaşırı
Çok sıkı ise anlık izler olur hani indirince geçer öyle çatlak olmaz
Bir ay falan çok almıştım çünkü boşa gitmesin diye giydim
Ama ondsn sonra oldu ya eminim
Bilmiyorum da ilk defa senden duyuyorum belllki orayı çok sıktı diye sıkılaştı sonra başka iç giydin gevşedi
Galiba ama bunun yanında sivilce gibi şeyler de vardı onlar iç çamaşırıno drğiştirince geçti
Öbür tarafta mı aynı
Sivilce olabilir sıkıyo sürtünüyo
Evet
Hangisine evet karşı lob da aynı mı
Diğer tarafta küloda gelen kısımda mı
Burası neresi vücüdunun çözemedim ekdkwwöajqk
Kalça tarafım 😂
Shahaha hııı anladım ya bence sorun değil ya bende tok gerçi ama sjahahah gizliden çıksam istek atabilir misin
Erkek mi sandın ahahah
Evet
Kanıtlarım korkma 😂 hemcinsiz
Önceden de vardır bunlar anlık oluşmaz
Yoktu ama rminim olmadığına