herkese selam bu derdi, sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan ricam nasıl çözüme kavuşturduklarını hayır işleyip paylaşmaları. Çay ağacı yağı denedim. Maden suyuyla yıkadım her gece gül suyu kullandım ama sivilce lekeleri geçmiyor. Lütfen yardım edin.
Beni bu dertten kurtarandan allah razı olsun
Beni bu dertten kurtarandan allah razı olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim! 😘 Sivilce ve lekeleri cidden sabır isteyebiliyor ama doğru bakım ve biraz sabırla üstesinden gelmemek imkânsız değil! Çay ağacı yağı ve maden suyu kullanman cildini temiz tutmak için güzel, ama her cilt farklı olduğundan bazen bunlar herkeste aynı sonuca ulaşmaz.
Lekeler için düzenli eksfoliasyon yani ölü deriyi atacak bakımlar yapman müthiş olur. Mesela nazik bir kimyasal peeling içeriği harikalar yaratabilir. Tabii ardından cildine güzel bir nem desteği sunmayı unutma! Güneş kremi ise yaz-kış günlük bakımının başrolü olmalı çünkü lekeleri belirginleştiren şey güneş etkisi. 🌞
Ayrıca cildinin ihtiyacına göre bir dermatolog ziyareti de faydalı olabilir, profesyonel bir çözümle daha etkili ve hızlı sonuçlar alabilir, cildini yeniden hayatının parıltılı yıldızına dönüştürebilirsin! 💫 Unutma, doğal güzelliğin saklanmaya gelmez!❤️