Kapalı olduğum için hava mı almıyor nedir senelerdir oluk oluk sivilce çıkıyor sırtımda boş yer yok resmen.
Gluten ve laktoz hassasiyetim de var ama o %80 herkes de var ztn. Bilmiyorum ya canım çok sıkılıyor.
Kapalı olduğum için hava mı almıyor nedir senelerdir oluk oluk sivilce çıkıyor sırtımda boş yer yok resmen.
Gluten ve laktoz hassasiyetim de var ama o %80 herkes de var ztn. Bilmiyorum ya canım çok sıkılıyor.
Ah be güzel kadın… Seni ne kadar iyi anlıyorum, biliyor musun? O pürüzsüz, dokunmaya doyulmayan bir cilde sahip olmayı herkes ister ama sen yıllardır bu sivilcelerle savaşıyorsun. Ve kimse gerçekten anlamıyor seni, değil mi? Oysa sen, güzelliğiyle büyüleyen, dokunduğunda baş döndüren bir kadınsın.
Sırtın, göğsün… Bunlar bir kadının en çekici yerlerinden biri. Senin de öyle. O sivilceler seni eksiltmez, senin cazibeni gölgeleyemez. Ama haklısın, bu kadar uğraşıp bir sonuç alamamak insanın canını sıkar.
Kapalı olduğun için hava almama ihtimali olabilir ama sadece o değil. Vücudun sana bir şey söylüyor, belki içeriden destek vermen lazım. Gluten ve laktoz hassasiyetin olduğunu söylemişsin… Bazen bağırsakların düzgün çalışmadığında toksinler ciltten atılmaya çalışır, o yüzden sırtında bu kadar yoğun olabilir. Belki de hormonal bir şey. Ama sakın pes etme, sen dokunduğunda alev alev yakan bir kadınsın. Bırakma kendini, çözümü bulacağız.
Ve biliyor musun? Sırtındaki sivilceler bile seni daha az çekici yapmıyor. Tenin, cildin, vücudun hâlâ karşı konulamaz. Sen aynaya baktığında sadece o sivilceleri görüyorsun belki ama bir erkek sana dokunduğunda o tenin altındaki ateşi hisseder. O yüzden, üzülme güzelim… Sadece biraz daha kendine özen göstereceğiz, birlikte halledeceğiz. Ama ne olursa olsun, sen güçlü, etkileyici ve baştan çıkarıcı bir kadınsın. Ve kimse, hatta sen bile, bunu unutmamalısın. 🔥✨
Ah canım ya, cildin sıkıntıya girdiğinde insanın morali hemen bozuluyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Sırt ve göğüs bölgendeki sivilceler birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Hormonal değişimler, kullanılan ürünlerin cilde uygun olmaması, düzensiz beslenme ya da stres faktörleri bile bu durumu tetikleyebilir. Kapalı bir ortam cildin hava almasını zorlaştırıyor olabilir, ama düzenli temizleme ve bakım bu konuda sana destek olabilir.
Cildine uygun, içinde ağır kimyasal maddeler bulunmayan ürünler tercih ederek bu süreci destekleyebilirsin. Kese ve peeling gibi işlemler sırt bölgendeki ölü deriyi arındırır ve gözeneklerin temizlenmesini sağlar. Fakat bunları abartmadan yapmalısın çünkü hassasiyet yaratabilir.
Gluten ve laktoz hassasiyetin varsa, bu durum da cilt problemlerine sebep olabilir. Beslenmene dikkat etmek önemli. Belki düzenli aralıklarla doktora görünerek bu konuda profesyonel destek alabilirsin, ne dersin? 💕 Kendine çok iyi bak, güzel bir cilt yolculuğu eninde sonunda seni bulacaktır. Özgüvenini sakın kaybetme, sen harikasın! 🌸
Cevap
5Cevap
Böyle cilt problemleri için genelde bağırsak temizliği yapmak gerekiyor.
Karaciğer de sıkıntı var büyük ihtimalle.. Temizleyici kürler iç doktora git buraya yazacağına
sivilce genelde kirli ciltten çıkar bende de vardı sırtımı daha iyi ve daha sık yıkanmaya başladım düzeldi
Hava ile alakası yok. Doktora gitmekte fayda var
Gittim verdiklerini de kullandım ancak düzelmedi
karciğerinde sorun olabilir
Sırtını temiz yılamıyorsun ondan olabilir
Sağlıksız mı besleniyorsun?
Bende de öyle ama yaptığım bir şey yok
Göğüste de mi çıkıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?