Erkeğe göre pek bir şey yok en azından ben bulamadım bir erkeğin bunları kullanmasında sakınca var mı? Amacım cildin birazdaha canlı ve lekesiz görünmesi.
Bunlar üzülerek söylüyorum ki çok kötü. Bakım ürünlerini eczaneden alın. Dermaskin, avene, bioderma gibi ürünler daha başarılı. c vitaminini içten almak daha iyi. çoğu satış pazarlaması. c vitamini hücreye ulaşmıyor zaten sürdüğünde üst tabakalarda kalıyor.
C vitamini serumu parlaklık ve aydınlık veriyor ama sivilce çıkartabiliyor. Diğer ürünleri denemedim ama bir erkek kullanabilir mi, evet. Başka markalar daha iyi olabilir sadece.
Kullananilir niye kullanmasın yargılanmaktan bu kadarda korkmayın bence. Hemcinslerimiz birazda kendi yapmak isteyipte yapamadığı yargılanma veya maddi imkansızlık vb. nedenlerden karşı cinste elde edemediğinden böyle kişileri yargılıyor diye düşünüyorum.
C vitamini adı üstünde cildine vitamin veriyor.. cildin nem dengesini koruyor, uv ışınlarından koruyor, cildine parlaklık veriyor. Her gün düzenli (sabahları) kullanırsan etkisini alırsın. Sadece c vitamini kullandıktan sonra güneş kremi sürmeden güneşe çıkmaman gerekiyor. Ama bu kullandığın c vitamini iyi değil ya The Purest markasının c vitaminine bir bak bence.
C vitaminini sabah kullanman gerekiyor işte 😂 gece değill sabah uyandığında sür işte ne olacak ahdhs Serum sürdükten sonra yıkamayacaksın ama her serum için söylemiyorum bunu. C vitamini için söylüyorum