Erkek bakım ürünleri nelerdir? Siz neleri kullanıyorsunuz?
Erkek bakım ürünleri nelerdir?

Rutin ilerlersek banyo yaparken şampuan duş jeli yüz yıkama jeli ve topuk taşı kullanırım.
Günlük rutinime gelirsek ellerimi yıkamak için sabun dişlerimi fırçalamak için diş macunu peşine ağız çaklama suyu yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkarım saçlarımı şampuan ile yıkar sonra fön çekerim. Evden çıkmadan önce deodorant ve parfümümü sıkar ve hazır olurum.
Haftada bir tırnaklarımı keserim
Haftada bir siyah nokta bandı uygularım burnuma
Haftada bir kaşlarımın ortasını alırım.
Sakalımı ve saçımı ayda bir kuaföre kestiririm.
Sakalımı kesmem gerekiyorsa banyo sonunda nemlenmiş cildimi fırça ve köpükle köpürtür sonra keserim. Sonra yüzümü ılık su ile yıkar ve traş kolonyası peşine ise nemlendirici sürerim. Nemlendirici balsam diye geçer. Hassas ciltleri de onarır.
Nemlendirici el kremim vardır. Günlük sabah ve akşamları elime sürerim böyle
Kullanılan aksesuarlara gelirsek banyo lifi sırt yıkama lifi diş fırçası fön makinesi (saç kurutma makinesi değil şekil vermek için fön makinesi) taraklarım cımbız tırnak makasları ponza taşı traş tası traş fırçası traş bıçağı ve hassas bölgeler için ayrı bir tıraş bıçağı. Traş sabununa gerek dahi yok. Bıyık tarağı ve bıyık makası
Gül suyu
Kil maskesi
Onarıcı bakım kremi
Nemlendirici krem
Tıraş sonrası balsam
Tıraş sonrası kolonya
Tıraş köpüğü
Deodorant
Roll-on
Parfüm
Diş macunu
Ağız çalkalama suyu
Bendekiler bu kadar :D
traş losyonu, jilet, deodorant, tarak, traş köpüğü, diş fırçası, diş macunu sanırım her erkek bunları kesin kullanır
Görüş
8Görüş
parfüm markası gibi şeyleri mi soruyosun anlayamadım?
Genel anlamda soruyorum
Erkek dediğin japon arabası gibi. suyunu yağını koy bakıma gerek kalmıyor ahahah :D
gratiste kiyida kosede bir ufak ecza dolabi kadar birsey anca vardir :D
tıraş makinesi
makas
tarak
köpükk
jöle
yüz kremi
fön bakinesi
Teşekkür ederim peki güzel onerebileceginiz bir marka var mı erkek bakım ürünleri için
mesla ben tıraş için philips kullanıyorum bu arada herkes aynı şeyi kullanacka diye kaide yok
sonra jöle krem var onun için egos var yumuşak tutan
yüz için garnier var üçü bri arada
fön makinesi var güçlü bir makine çalıştığım yerdeki abi taşınırken bana vermişti
nemlendirici tıraş bıçağı tıraş köpüğü saç kremisi
Traş losyonu
Su Sabun
Penis kremi
En İyi Görüşler