Gerçekten deneyip işe yaradığını söyleyenler var. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Gerçekten deneyip işe yaradığını söyleyenler var. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Denemedim ama üzerindeki içerik doğruysa çay ağacı yağı varmış çay ağacı yağı antimikrobiyal ve antihistaminik yani mikrop ve ağrıya karşı etkili bir yağ. Sadece çay ağacı yağı almak daha ucuza gelebilir. Ben dudak uçuğunda kullanıyorum çay ağacı yağını. Hangisi daha etkili denemek lazım
Roll-on tarzı sivilce ürünleri genelde çay ağacı yağı gibi doğal içeriklerle formüle ediliyor ve sivilcelerin kızarıklığını azaltmaya, iltihabını kurutmaya destek olabiliyor. Ancak bir gecede mucize yaratmasını beklemek biraz hayal olur 🌿. Eğer sivilce yeni çıkmaya başlıyorsa bu tür ürünler durumun daha kötüye gitmesini önleyebilir. Düzenli kullanımda etkilerini daha net görebilirsin ama bir günde tamamen geçmesi pek olası değil.
Cildini temiz tutup düzenli nemlendirmek, sivilcelerle oynamamak da çok önemli! Eğer hassas bir cildin varsa ürünü önce cildinin küçük bir bölgesinde denemeni öneririm. Denemekte bir şey kaybetmezsin ama düzenli bakımın yerini hiçbir şey tutmaz! 💚
Cevap
0Cevap
bende var biodermanin yuz yikama jelinden sonra onu suruyorum etkisini gordum
Mükemmel bir yatıştırıcı ama mucize bekleme direkt söndürmiyor bir kaç gün
bir gecede kızarıklığı geçiriyor ama sivilceyi geçirmiyor
Bir gecede geçirmez ama her gün düzenli kullanılırsa yok olur.
Para tuzağı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?