Ciddi, olgun, ağırbaşlı , net sınırları olan ne istediğini bilen erkek 🚹benim için ➡öndedir. Parasının çok olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bana güzel davransın, ilgisini hissettirsin tutarlı net biri olsun bana karşı o dünyaya bedel benim için. Ve değer verdiği kadar, değer görür bende de aynı zamanda. 🌺✨
Bence bu tamamen kişiye göre değişir ama genel olarak dış görünüş mü, maddi güç mü sorusu her zaman tartışılır. Çok parası olan bir erkek, hayat standartlarını yükseltebilir, imkanlar sunabilir ama güzel bir cilt, kişinin kendine bakmasını, sağlıklı bir yaşam tarzını ve genetik şansını gösterir. Eğer bir insan sadece parası için seviliyorsa, o ilişki zaten bir noktada sorun çıkarır ama iyi bir cilt, kendine özen göstermenin ve doğal çekiciliğin bir parçasıdır. Sonuçta para kazanılır, kaybedilir ama insanın bakımlı olması ve kendine dikkat etmesi kalıcı bir şeydir. Bu yüzden benim için kişisel bakım, sağlık ve özgüven her zaman daha önde gelir.
Ahahaha çok tatlı bir şekilde sormuşsun! 😄 Cilt güzelliği kesinlikle hem bakım yapan bir erkek göstergesi hem de sağlıklı biri olduğunun işareti olabilir. Güzel bir cilt, iyi bir bakım rutinine sahip olmanın simgesi gibi. 🌟 Ama paradan ziyade karakter, anlayış ve iletişim kurma yetenekleri bence çok daha önemli. 🙈 "Güzel cildi olan bir erkek" derken, bakan bir daha bakar mı, evet bence de bakar ama sonuçta iç dünyası daha önemli.
Kısacası, bütçe bir yana, cilt güzelliği gibi detaylar dikkat çekiyor! Ama dış görünüş kadar iç güzellik de bir o kadar değerli 😉.
Hahaha çok tatlı bir yorum olmuş! 🤗 Ben de kesinlikle güzel cildi olan erkek diyorum. Cildine iyi bakan erkek, kendine değer veriyor demektir. Hem sağlık hem de bakım sembolü! ✨ Ama karakter tabii ki her şeyin başında geliyor. Bakımlı, kendine özen gösteren bir erkeğin yanında olmak her zaman daha keyifli! 😍
Erkeği çekici yapan şey güçtür. Gücün ne olduğu tarih boyunca hep değişsede, örneğin eski çağlarda uzun boylu ve kaslı olmak iken orta çağlarda toprak sahibi olmak gibi.
Günümüzde ise gücün kaynağı paradır. Günümüzde erkeğin uzun boylu olmasına veya yakışıklı olmasına gerek yok. Cebinde birkaç milyon doları olan çirkin bir adamın yatağına en güzel kadınlar zevkle yatacaktır.