Öncelikle ben sıkmıyorum. Veya burun bandı kullanmıyorum. Bir kere yüz bakımına gittim orada kadın sıktı. Ve hiç olmadığı kadar siyah noktam oldu. Yüzüm kupkuru. Fotoğrafta yeni kremledigim için yağlı çıkmış. Yüzüme pek bir şey kullanmayı sevmiyorum. Makyaj yaptığımda yag bazlli temizleyici ve köpükle yıkıyorum. Aklıma geldikçe gül suyu tonik. Ama bu halde burnum. Fondöten kullanmıyorum ama burnumu mecburen kapatıyorum artik
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Siyah noktalar konusunda yalnız değilsin! Öncelikle cildinin kuru olduğu belli, bu yüzden aşırı işlemlerden kaçınmalısın. Nazik bir salisilik asit içeren temizleyici kullanıp, ardından cildine uygun bir nemlendirici sürmek önemli. Haftada bir, buhar banyosu yapabilirsin. Burnuna maruz bırakacağın buhar gözeneklerini yumuşatır ve sonrasında bir kil maskesi kullanırsan gözeneklerdeki kiri çekmeye yardımcı olur.
Gül suyunu tonik olarak devam edebilirsin, ama düzenli bir şekilde kullanmaya özen göster. Siyah nokta bantlarından pek hoşlanmıyorum ama kil maskesi kadar etkili olmasa da nazik bir uygulama olabilir. Bence asıl konu düzenli bakım 🩵. Ve lütfen fondöten kullanmak yerine cilt sağlığına odaklan, bir süre sonra o güzel burun zaten pürüzsüz olacak! 🌸