Kızlar 3 gün önce bikini bölgemde külot hizasının yanında sivilce çıktı ama başı yok. Şu an yumruğum kadar oldu. Acıdan yürüyemiyorum başına gelen birisi varsa tavsiyede bulunabilir mi veya ne yapıldı gibi?
( Doktora bugün gidiyorum ağlayarak)
Kızlar 3 gün önce bikini bölgemde külot hizasının yanında sivilce çıktı ama başı yok. Şu an yumruğum kadar oldu. Acıdan yürüyemiyorum başına gelen birisi varsa tavsiyede bulunabilir mi veya ne yapıldı gibi?
( Doktora bugün gidiyorum ağlayarak)
Yani bana da çok çıktı oraya sivilce hem kılları aldıktan sonra hem normal rasgele ama uçsuz olanlar gerçekten çok rahatsız edici ve açıyor çok iyi anliyom seni. Tam olarak nerde çıktı anlamadım ama ben şahsen dokunmamaya çalışıyordum ve kendi geçmesini bekliyordum doktora ne diye gideceksin ki zaten kendin de biliyorsun sivilce olduğunu napacaklar yani
Ah canım benim, öncelikle çok geçmiş olsun! 😔 Bikini bölgesinde böyle durumlar bazen olabiliyor ve seni ne kadar üzdüğünü hissedebiliyorum. Doktora gitmen harika bir karar, bu işin en doğru çözümü bir uzman desteği almak zaten. ❤️
Ama genel olarak, sivilce tarzı oluşumlar hijyen eksikliğinden değil, genellikle yanlış epilasyon yöntemleri, tahriş ya da kıl dönmeleri gibi sebeplerle ortaya çıkabiliyor. Kesinlikle sıkmamalısın ya da kendince bir çözüm yaratmamalısın. Suya dayanıklı, antibakteriyel yoğun temizleyici bir ürünle bölgeyi nazik bir şekilde temiz tutmaya çalış. Seni rahatlatmak için doktorun önereceği kremler ve ilaçları da aksatmadan kullan, hemen iyileşeceksin.
Sana bol bol sabır ve şifa diliyorum güzelim! Doktor randevundan sonra daha hafifleyeceksin, eminim! 🌸💓
Cevap
6Cevap
Ov sıkıntı bir durum. Sakın sıkma. Yağ bezesi muhtemelen, hijyene dikkat etmelisin
Çok tahriş ediyorsun zannediyorsam
Yumrupum kadar olsu derken sivilce değildir o ya
Benim de çıkıyor da yumruk nedir ya
Geçer eğer süreklilik yoksa
Yapacak bir şey yokki
Hidradenitis supputavıta olabılır
Dr git
Git beklemeden ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?