Olgun kadınlara ilgi duymak ilişkiyi dengelemek bence önemli peki sizler için dengeli ilişki midir?
Dengeli ilişkidir
Dengeli ilişki değildir
Yorum yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olgun kadınlara ilgi duymak ilişkiyi dengelemek bence önemli peki sizler için dengeli ilişki midir?
Cevap
4Cevap
bende olgun kadın severim en güzeli budur
Aynen kardeşim en fazla kaç yaş aralığı tercihindir maksimum
30-35 yaş
Güzel yaş grubu ben yaşımdan ötürü kardeşim benim tercihim 31-45 arası
Olgun kadınlar candır
Bencede kardeşim benim için maksimum 45 yaş ideal gerisi hikaye benim için iyi onlara bayılıyorum iyi ki varlar
Kaç yaşındasın sen
Yaşla ne alakası var bunun yaşın önemi yok bence uyum önemli
Ben kavramı oluşturma üzerinden baktığım için yaşı sordum
30
Kavramı kurduğun yaşlarda kafandaki kişi toplumun çoğunda olduğu üzere anne ya da o yaşlarda başka biri. Bu yanlış da değil bu toplumda. Onu bilmenin rahatlığı var ama biraz daha ilerlesin yaş olay düzelir çünkü onlar yaşlı olmaya başlar
Olgun deyince 50 yaş üstü değilde benim ki 31-45 arası benim için idealdir ama maalesef paran varsa bu tarz kadınlar sana bakar çünkğ çoğunlukla hepsinin durumu iyi
Bak yanlış yerdesin işte kadın kavramını yanlış
İnsanların görüşüne saygı duyuyorum bişey diyemem fakat konuyla alakalı söyleye bileceğim tek bişey var iyi ki onlara ilgim var iyi ki onları seviyorum onlara bağlıyım Allah'a şükürler olsun 🙏
Neyse
Yorum yok.
İlerleyen zamanlar da böyle bir durum yaşadığında kardeşim ozaman daha net cevap oluşur aklında senin yaşlardayken bende öyleydim zamanla olgunlaştıkça insanın düşünceleri değişir
Haklısın abi. Daha küçüğüm. Her ne kadar yaşıtlarıma göre bilgili de olsam daha çok eksiğim var.
Bazı şeyleri tecrübe etmem lazım.
Bunları senş küçümsemek için söylemedim kardeşim bana kırılma denediğin zaman gerçekten seni etkiliyor ve bu güzel duyduyu devamlı yaşamak istediğin birini bulmaya çalışırsın bu sefer mesela ben o durumdayım ciddi düşündüğüm biri var ona kavuşursam Allah nasip ederse ozaman benden iyisi yok 🙂
Allah nasip eder inşallah abi. Ki dediğinizi de yanlış anlamadım.
Eyvallah kardeşim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olgun kadınlara ilgi duyman gayet doğal. Herkesin ilişki tercihleri, yaşam deneyimlerine ve kişisel özelliklerine bağlı olarak şekillenir. Olgunluk, deneyim ve anlayış getirdiği için ilişkiyi dengeleme konusunda yardımcı olabilir. Ama dengeli bir ilişki için sadece yaş farkı değil, karşılıklı sevgi, saygı ve iletişim de önemli. Kendini rahat hissettiğin, değerlendiğin ve anlaşılabildiğin bir ilişki her zaman daha sağlıklıdır. 🙌💖
Ankete ise “Dengeli ilişkidir” seçeneğiyle katıldım. Eğer içinden geliyorsa, bu yöndeki ilgini keşfetmekte özgürsün. Unutma, ilişki dinamiklerinizi birlikte oluşturmak en güzeli. 🌟😊