Aleviyim diye istenilmiyorum?

Erkek arkadaşımın ailesi baştan istemedi sonra yakınlık kurup önce ablaları açık aramaya başladı sonra ablalarıyla mesafe koydum sonra da annesi ben sizin işinizi olduracağım babanla ortak iş yap dedi çocuk işini bırakıp sırf evlenecek diye babasıyla ortak işe girdi ama babası benimle ne zaman buluşsa hep sıkıntı çıkardı yan yanayken hep arardı kazandığı paranında hepsini alırdı gel zaman git zaman tartıştılar ben bu işi yapmam dedi annesi sen konuş düzelt dedi ben konuşurum dedim erkek arkadaşım işi bıraktı sonra türlü kötülükler yapıp işe geri döndü ondan sonra da ailesi beni istemediğini söylemeye başladı annesi bugün beni arayıp oğlumdan uzak dur insanda biraz kadınlık gururu olur biz seni istemiyoruz altı yıllık ilişkin varmış daha önceden ben bilseydim seninle aynı masaya oturmazdım benim oğlum yufka yürekli sen onu tehdit ederek hayatında tutuyorsun çocuğun psikolojisini bozdun ailemizin huzurunu kaçırdın beni inada bindirme ailenle bayramdan sonra konuşacağız deyip yüzüme kapattı ablaları da aynı kötülüğe ortaklar oğulları evden gitmiş biz zaten ayrıydık sizce ne yapmalıyım
Aleviyim diye istenilmiyorum?