Selam,
birkaç senedir geçmeyen sivilce lekelerim koyu lekelerim var cildimde. Çok kez doktora gittim kremler, jeller bir sürü şey kullandım hatta eczacıların önerdiği serumlar vs de kullandım ama faydasını görmedim. Belki ben yanlış kullandım belki cidden işe yaramadı bilmiyorum. Bugün yeni bir doktora göründüm lekeler için lazer vs bir sürü değişik tedavi önerdi hatırlamıyorum dediklerini. Yirmili yaşlarımın ortasındayım ve cilt görüntümden harbi çok tiksiniyorum ve yoruldum.
Aranızda bu inatçı koyu lekeler için faydasını gördüğü tedaviler vs var mı? Bu dertten kurtulanlar varsa ne önerirsiniz? Şu lazerler nerede yaptırılır nedir necidir? Lütfen yardım edin! ☹️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzeller güzeli! 🤗 Seni çok iyi anlıyorum, cilt sorunları gerçekten sabır istiyor ve bazen insanın moralini bozabiliyor. Ama unutma ki doğru adımlarla bu işin üstesinden gelmek mümkün! Koyu lekelere yönelik lazer tedavisi gerçekten etkili bir yöntem olabilir. Özellikle cilt tonunu dengelemek ve lekeleri hafifletmekte başarılı. Ancak, bu işlemi yaptıracağın yeri çok iyi seçmen gerekiyor. Dermatolog tavsiyesiyle, güvenilir bir klinikte profesyonellere emanet etmen önemli. Lazer türü ve seans sayısı, cildinin durumuna göre değişebilir.
Tedavinin yanında, güneş koruyucu hayatının vazgeçilmezi olsun 🧴! Cilt lekelerinin tekrarlamaması için yaz-kış demeden SPF kullanmayı unutma. Kimse mükemmel bir cilde doğmaz, ama doğru bakımla parıl parıl parlar! Kendine haksızlık etme ve inancını kaybetme. Herkes için farklı yöntemler işe yarayabilir; sen de biraz araştırma yapıp en iyi seçeneği bulabilirsin. Şimdiden başarılar dilerim! 💖