Lazerle leke tedavisi gören var mı? Sonuçları nasıl? fiyatı nedir?
olumlu
olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lazer leke tedavisi için özel bir kliniğe gitmiştim. Lazerle leke tedavisi olduktan sonra, sürekli krem kullanmak gerekiyor. Yani kreme bağımlı kalıyorsun. Kremi sürekli kullanacak biri değilsen lazerle leke tedavisi yapma. Yoksa lazerle tedaviden sonra kremi bırakırsan lekeli bölge daha da kötü olur. Bunu bizzat tedaviyi yapacak olan doktorum söyledi. Başka bir tedavi yöntemi varsa onu dene.
çmür bıyunca mı krem
tamamm saol
kimyasal peeling i araştırdm o da sürekli güneş kremi ve nenlendirici kullanmak zorunda bırakıyormuş benim tenim çok hassas çünkü izlerde çok derin değil ama bilemedim yaa
İki kız kardeşimde de güneş lekeleri vardı. Osmaniye'de devlet hastanesindeki cildiyeye götürdüğümde doktor, bir karışım yazdı. O karışımı hazırlayan bir eczane vardı; beni o eczaneye yönlendirdi. İki karışım için 300 TL ödedim. Yanına da bir hazır ilaç daha almıştım. Hazırlanan karışımı kullandıktan sonra lekeden eser kalmadı. Çok etkili bir ilaçtı. İstersen sen de bir cildiyeye git. Belki böyle bir karışım yazarlar.
olumsuz...
neden olumsuz acaba
yaptırdn mı? ışınlama kalitesi iyiyse ulaşılabilirliği artar ama cilt tdavisinde ne kadarı kullanılıyor bilmiyorum sa
Allah seni netmeye yaa😄😄 bnde araştırdm ama pek elle tutulur olumlu bişey göremedim
burdan bilgi verirsen eig hak edersn😊😉
😄😄😄
Cevap
3Cevap
Eger yapacaksan once kimyasal pealing yaptir sonra karbon pealing yoksa hicbi ise yaramiyo leke tedavileri
kimyasal peeling dediğin ne?
sivilce lekeleri oluştu sonradan onlar için düşünüyorum işe yaramaz mı çok koyu değiller
lazere de gerek yok o zmn, ne kadar sürede oluyor ve fiyatı nedir biliyor musun
tamamm teşekkür ettim bilgiler için👏😉😊
kimyasal peeling i araştırdm o da sürekli güneş kremi ve nemlendirici kullanmak zorunda bırakıyormuş benim tenim çok hassas çünkü izlerde çok derin değil ama bilemedim yaa
ya işte tekrar oluşmasın diye sürekli güneşten korunmam krem sürmem gerekiyormuş
güneş lekelerim denize girince yazın oluşuyor ama kendiliğinden geçiyor çillerimgibi benim sorunum yüzümde sivilceden kalan hafif tondaki belli bölgelere yayılmış izler
bilmiyorum sonuçta görüştüğünde olumsuz yanları absorbe edip tedaviden sonra gerçekleri söylüyorlar;lazerle kıl tedavisi gördüm kadın başta dedi ki kıl yapın çok uygun en fazla 5 seans 8-9 seans gittim ve 5 ten sonra bana dedikleri zaten tamamen bitmez senede bir girmen lazım
krem sürmediğinde cilt nası yanıo ama hassaslaştığında
ya be olumlu sonuç aldm ama uzun dönemde aldım, para tuzağı ztn çok ucuza yapan yerlerin olmasndan belli de ne bileyim yaa
teşekkürler😊
leke degıl de kıl tedavisi gördüm
sonuç?
Görnedim
olumlu
ne kadar süre gördn
olumsuz
neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar