Bı iş e girdim masaj salonu neyse detayları atlıyorum başladım iyi gidiyordu ondan sonra baya bı olaylar çıktı bı çocuk o iş yerinde bı kızı kaçırmış ve müdürün arkadaşları gelip o çocuğu doveceklermis saçma sapan muhabbet döndü o gün müdürün bı arkadaşı benden hoşlandığını söylemiş ne kadar doğruysa o olaylardan sonra inanmadığım çok şey var bana çikolata almış bunu ertesi gün öğrendim çok utangaç biriydi konuşmadı arkadaşları bizi konuşturana kadar çünkü hala anlayamıyordum hiçbir belirti yoktu çok çekingen biriydi ben kızım ama ondan daha utanmazdim konuşma konusunda yani sonra ben stajdaydım müdürle samimiyiz beni arayıp gelmemi istedi o kişi bana yemek yapacakmış ama ben şaşırdım tabi daha benimle konuşamıyorken gittim iş yerine ortada yoktular o bahsettim kız kaçıran kişiyi dövme mevzusu bilmem ne neyse sonra akşamına arkadaşlarıyla geldiler bizi konuşmamızı bekliyorlar ama çocuk konuşmuyor telefonum çaldı bı odaya geçtim sonra kapattım gidecekken bana onun uyandığını söylediler çok hoşlanmış ama konuşamıyormuş falan filan ben şaşırdım çünkü beni görünce yüzüme bile bakmıyordu ama utandığı belliydi tabi sadece benden mi sonra konuştuk işte kendinden bahsetti ben de bahsettim iyi geçti falan sonraki gün çocuğa gelmesini söyledim numarasını bile ben aldım yazdım ama cevap vermedi içmişler ve bı olaya karışmışlar falan silah vardı onda polis tuttu onları sonraki gün beni müdür aradı bunları söyledi ben stajımı bırakıp gittim merak ettiğim için sonra onun bı arkadaşı geldi olayları anlattı anlattığım gibi ama hiç biri inandırıcı gelmiyordu çünkü o iş yerinden baştan beri çıkmayı düşünüyordum müdürle sorunlar oldu bana pozisyonlar verip değiştiriyordu yardımcı müdür yapıp masör yapıyordu falan filan bidaha gitmedim he ondan yanıt alamadım Instagram hesabından istek attım ama benim isteğimi görmezden gelip diğer istekleri kabul etmişti gördüm çünkü takipçi ve takip sayısı sürekli artıyordu ama numarasına attığım mesaja ne yanıt aldım ne Instagram hesabına ve geçen Snap hesabı karşıma çıktı orada da hep aktifti benden ne istedi peki bu kadar iyi biriyse neden bana bu kötülüğü yaptı ya da kötü biriyse neden benden ne istedi seven oydu sözde neden ben çekiyorum bütün herşeyi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! 🙈 Yazdıklarından anladığım kadarıyla baya karmakarışık bir durumun içine düşmüşsün. Hani şu durumları bazen gerçekten kafada çözmek de zor oluyor çünkü insan bir sürü soru işaretiyle baş başa kalıyor. İlk olarak şunu söylemeliyim; bu yaşadığın ortam galiba seni gerçekten huzursuz hissettiren bir yer olmuş. Pozitif bir etki yerine karmaşa getirmiş gibi görünüyor.
O çocuk konusuna gelirsek, utangaçlık bir yere kadar tabii ama sana verdiği sinyaller de çok açık değil gibi. Seven bir insan zaten “varlığını hissettirir”. Eğer o seni bulmaya bir çaba göstermekten uzaksa, belki de senin verdiğin değeri hak etmiyordur. Ayrıca, bu kadar karışık olaylar içinde birilerinin peşinden koşturmak yerine kendi güzel enerjine ve hayatına odaklanmalısın. Senin pozitif ruhun, gereken kişileri zaten çekip getirecek hayatına! 💖✨ Unutma; değerli olan değerini bilenleri bulur. 💕