Arkadaşlar bı sorum olacak bu erkekler neden böyle ya bı müdahale edin lütfen ya?

Bı iş e girdim masaj salonu neyse detayları atlıyorum başladım iyi gidiyordu ondan sonra baya bı olaylar çıktı bı çocuk o iş yerinde bı kızı kaçırmış ve müdürün arkadaşları gelip o çocuğu doveceklermis saçma sapan muhabbet döndü o gün müdürün bı arkadaşı benden hoşlandığını söylemiş ne kadar doğruysa o olaylardan sonra inanmadığım çok şey var bana çikolata almış bunu ertesi gün öğrendim çok utangaç biriydi konuşmadı arkadaşları bizi konuşturana kadar çünkü hala anlayamıyordum hiçbir belirti yoktu çok çekingen biriydi ben kızım ama ondan daha utanmazdim konuşma konusunda yani sonra ben stajdaydım müdürle samimiyiz beni arayıp gelmemi istedi o kişi bana yemek yapacakmış ama ben şaşırdım tabi daha benimle konuşamıyorken gittim iş yerine ortada yoktular o bahsettim kız kaçıran kişiyi dövme mevzusu bilmem ne neyse sonra akşamına arkadaşlarıyla geldiler bizi konuşmamızı bekliyorlar ama çocuk konuşmuyor telefonum çaldı bı odaya geçtim sonra kapattım gidecekken bana onun uyandığını söylediler çok hoşlanmış ama konuşamıyormuş falan filan ben şaşırdım çünkü beni görünce yüzüme bile bakmıyordu ama utandığı belliydi tabi sadece benden mi sonra konuştuk işte kendinden bahsetti ben de bahsettim iyi geçti falan sonraki gün çocuğa gelmesini söyledim numarasını bile ben aldım yazdım ama cevap vermedi içmişler ve bı olaya karışmışlar falan silah vardı onda polis tuttu onları sonraki gün beni müdür aradı bunları söyledi ben stajımı bırakıp gittim merak ettiğim için sonra onun bı arkadaşı geldi olayları anlattı anlattığım gibi ama hiç biri inandırıcı gelmiyordu çünkü o iş yerinden baştan beri çıkmayı düşünüyordum müdürle sorunlar oldu bana pozisyonlar verip değiştiriyordu yardımcı müdür yapıp masör yapıyordu falan filan bidaha gitmedim he ondan yanıt alamadım Instagram hesabından istek attım ama benim isteğimi görmezden gelip diğer istekleri kabul etmişti gördüm çünkü takipçi ve takip sayısı sürekli artıyordu ama numarasına attığım mesaja ne yanıt aldım ne Instagram hesabına ve geçen Snap hesabı karşıma çıktı orada da hep aktifti benden ne istedi peki bu kadar iyi biriyse neden bana bu kötülüğü yaptı ya da kötü biriyse neden benden ne istedi seven oydu sözde neden ben çekiyorum bütün herşeyi

Arkadaşlar bı sorum olacak bu erkekler neden böyle ya bı müdahale edin lütfen ya?