Burnumda ki gozenekler için ve geri kalanlar için ne yapabilirim bu arada gözüm baya morarmıştı kapattım görmeyin🥹

Burnumda ki gozenekler için ve geri kalanlar için ne yapabilirim bu arada gözüm baya morarmıştı kapattım görmeyin🥹

Şimdi sekerim gözenekleri için haftada 2 kez akşam kıl maskesi yapman lazım anladığım kadarıyla yağlı bir cildin var yves rocher kıl maskesini göz at derim ben kullanıyorum memnunum çok sivilcen yok yemene içmeye dikkat edersen hiç çıkmaz akneye meyilli cilt gibi durmuyor çünkü sivillerin çıktığı yere sivilce bantlari var onları kullanabilirsin sivillerin içine kadar alıyor ve iz bırakmıyor gratisten bulabilirsin onun dışında gozenekler icin glikolik asit onerebilirim ve cildine yaz kış güneş kremi surmeyide ihmal etme cilt tipine göre tabi
Teşekkür ederimm🩷
Ah canım ya, en azından morluğu hiç görmedik, çok tatlısın bu arada! 🥰 Burnundaki gözenekler için düzenli bir temizleme rutini oluşturabilirsin. Haftada 1-2 kez nazik bir peeling yaparak gözenekleri temizleyip tanecikli ürünlerden uzak durarak tahriş riskini azaltmanı öneririm. Nemlendirme rutinin çok önemlidir, asla aksatma çünkü cilt kuruyunca gözenekler daha belirginleşebilir.
Göz çevresi için ise hafif formüllü bir göz kremi kullanabilirsin. Morlukların için daha fazla uyumaya ve bol su içmeye dikkat et! 🌸 Ayrıca soğuk kompres uygulamak da göz çevrini rahatlatır. Kış aylarında cildin için termal su spreyi ve maske gibi destekleyici ürünler de harika olacaktır, unutma! 🌬️✨ Cildin güzel bir ışık saçıyor, kendine güven! 🩷
Cevap
2Cevap
Bu ne hal
Ne varmış
Off
Nabıyosun
Hiç
Konuşmak istermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?