Sevgilimle ayrılma yolundayım napmalıyim?

Arkadaşlar merhaba biraz uzun olacak ama 1,5 senedir hayatımda birisi var onun için cok cabaliyorum ama ilişkimizin başında beni aldattı affettim ama surekli sosyal medyadan kız eklemesi bitmedi vaktinin çoğunu arkadaslariyla geçiriyordu çoğu zaman gece telefonlari kapalıydı arkadaşlarından ulaşmaya çalışırdım ceza evine girdi 2 ay sonra cikti 2 ay boyunca bekledim çıkınca hersey düzelecek sandım yine aynı şeyleri yapmaya başladı ne kari kızı bitti ne arkadaşları 1 yil boyunca her derdine sıkıntısına koştum ama o benim hiçbir sıkıntımı bilmiyor bile birsey yaptığında arar hicbirsey olmamış gibi iltifat ederdi gönlümü alırdı bende mal gibi affederdim onsuz olmayacağını düşünüyorum hep elimde değil yanımdayken sanki beni çok seviyormuş gibi hissediyorum ama yanimdan gidince öyle değil ama ceza evinden çıktıktan bir buçuk ay sonra tekrar girdi 4 ay oldu ceza evine gireli ailesi e gorusu bana verdi suanlik bende bir şeyi 3 defa sorup böyle birsey olduğuna emnmisin dediğim için bağırıp çağırıp hadi ordan git dedi telefonu yüzüme kapattı bende çalışıyorum işe gidiyorum onun için birseyler yapmak için ailesini aradim e gorusu almalarını söyledim durumu anlattım ve onun için çalışıp cabaliyorum istedigi şeyi almak için bile dediğim için annesi bana ters tepki verdi oğluma ne aldıysan ben parasini sana atarım benim oğlum dört duvar arasında sen ne dedin de o sana hadi ordan git dedi bu tarza birkaç şey söyledi annesiylede aram çok iyidi napacagimi bilmiyorum kafam çok karışık daha anlatamadığım çok şey var defalarca ayrıldım ama tekrar tekrar bana umut verip herseyin düzeleceğini söyleyip benden af dilerdi sonra hayal kırıklığına uğrardim etrafımda bunları anlatip dansicagim birisi yok yardımcı olur musunuz
Sevgilimle ayrılma yolundayım napmalıyim?