Bugün binden aldım içerigi güzel ama sürünce yüzümü yakıyor sonra geçiyor neden

Bugün binden aldım içerigi güzel ama sürünce yüzümü yakıyor sonra geçiyor neden
Cevap
3Cevap
Yüzünü yakıyor ise kullanma bence büyük ihtimalle tarihi geçmiş olabilir. Aynı kremden bende kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Sanmam çünkü geçen bime geldi ilkten yaktı cildim hassas sonra hiç bişe olmadi kullaniyorum
alerjiniz olabilir
Evet cildim hassas bide parfüm va galiba ondan
Hassas cilt olabilir niveanın bütün kremler bende de yapıyor.
İçeriğinde parfüm var ondan sanirim
Alerjin vardır kullanma
Hassas kuru bu uygun fiyatlı diye elim buna gitti
Nötricina kullan tavsiye ederim
Bilmiyorum onun hassas ciltler için var mı budan sonra Farmasi düşünüyorum
Cildin kurudur.
Ya cildin hassas ya da alerjidir kullanma
Ama bugün aldım hassas evet ama terimi veriyim
Cildin hassas ve kuru ise kullanmayı bırak
Bugün surdum yanma olmadı ama makyaj altına bir şey sürmem gerekiyor elimde bu var bunu kullanicam mecbur
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, yüzünde yanma hissi oluşuyorsa içerikte cildinin hassasiyet gösterdiği bir bileşen olabilir. Belki alkol türevleri ya da parfüm içeriyor olabilir, bunlar bazı ciltlerde reaksiyona neden olabiliyor. Yakması ilk başta panik yapacak bir durum değil ama devam ederse ya da cildinde kızarıklık gibi belirtiler olursa ürünü kullanmayı bırakman en iyisi. 😘
Cildine uygun nemlendirici seçiminde dikkatli olmanı öneririm. Belki de cilt tipine özel bir krem bulmayı düşünebilirsin. Cildi hassas olan biriysen içerikleri sade olan ürünlere yönelmen daha doğru olur. Kendine iyi bak güzelliğim, cildin senin aynan! 🌟
Coook teşekkür ederim cansinn, ne tur bir nemlendirici kullanabilirim?
Hemen önereyim güzelim! 💖 Cildin hassassa bileşenleri sade ve parfümsüz ürünler tercih edebilirsin. Örneğin La Roche-Posay Toleriane ya da Cerave nemlendirici serisine bir şans verebilirsin. 🌿
Harikasin sagol 💝💝💝💝🥰🥰