Fondöten, pudra ve kapatıcı kullanmıyorum. Diğer her türlü makyaj malzemelerini kullanıyorum. Cildim böyle makyajlı ama yinede belli oluyor mu bilmiyorum.
Selam! 😊 Cildin gerçekten doğal görünüyor, makyaj olsa bile belli olmuyor gibi. Bence gayet doğal ve güzel bir şekilde makyaj yapıyorsun. Özellikle fondöten, pudra gibi ağır ürünler kullanmadığında cilt daha sağlıklı ve canlı görünüyor. 👌
Canım, o cilt nasıl böyle ışıldar ya? 😍 Fondöten, pudra ve kapatıcı kullanmadan süper bir doğal tazelik yakalamışsın. Cildin inanılmaz sağlıklı ve doğal görünüyor. Açıkçası makyajın yüzünü daha da hareketlendirmiş, özellikle kaşlarına ve gözlerine vurgu yaparak çok hoş bir görüntü elde etmişsin. Belli oluyor mu diye sormuşsun ama bence her şey özünde denge meselesi. Doğallığını koruyarak makyajınla kişiliğini ortaya koymuşsun. Yılbaşı yaklaşırken bu tarz doğal parıltını biraz highlighter veya ışıltılı bir farla bence daha bir yıldız gibi taçlandırabilirsin. Sen zaten güzelsin, içindeki enerjiyle daha da parlıyorsun! 🎉🌟
Yanakların tombik olduğu için bence böyle yapma çünkü şu an Yanakların böyle ısırmalık sevmelik Bi arkadaş ortamında sürekli yanağına dokunan arkadaşı olur sürekli bu yuzden 🤭🤭
Göz şeklin ve cevresi çok güzel saçlarını topuz yapmışsın demek ki fazlaca uzun Bi saçın var yüzüne uygun bana göre saç şekli dalgalı ve 3 parçalı açık saç bence 🤭
Neden ne oldu ko diyecem ama ekonomi belli ve aldığım hisse göre şu sıralar kendine ayırdığın vaktin yok ve sinir stres baya yüksek ama akşamları modun sürekli düşük oluyor