Yakışıklı mıyım yoksa çirkin mi bir türlü karara varamadım?

Arkadaşlar şimdi , girdiğim ortamlarda insanlar bana çok bakıyor kadın, erkek fark etmiyor , ve çalıştığım yerde de çok bakıyorlardi bende bir icraat göremeyince ya da benim de bakanlara dik dik bakmaya başlamam dan mi yoksa insanlara biraz soğuk yapmamdan mıdır bilmem şu an bakmamaya çalışıyorlar ama bazen bir ise çok odaklanıyorum aniden sağa sola dönünce gözler üzerimde veya artık hisseder oldum sanırım aniden dönme isteği oluyor kadinin az da erkeklerin bakışlarını yakalıyorum bu çok fazla oldu suyu çıktı denilebilir bide uzaktan bakıyorlar bunları zor farkettigim için en çok uzaktan bakıyorlar , ha bide en cokt gözlerime olmak üzere tipime çok övgü aldım kadın ve erkeklerden artist damgası da yedim oyuncu olsana muhabbeti döndü zaten de , birde dün aslında dün değil de 2-3 gün önce sanırım evin önüne geldim zile basıyorum karşıdan yani 10/7 Luk bir kız geliyor yüzü filli boya ondan iplemedim ama tam karşımdan gelirken tabi bende kapınin önünde bekliyorum kız aniden döndü arkasını saçını düzeltti yüzüne falan baktı 6-7 saniye kadar sonra yanımdan geçti gitti yanımdan falan

Neyse işte ben şimdi on kameradan çekilirken düz çekilirsem 10/5 üstten kızlar çekiyor ya telefonu arsa kaldırıp yüzünü göğe kaldırarak çekiliyorlar öyle çekince 10/7-5 kadar çıkıyorum ayndadan da genelde en düşük 10/6.5 genelde 7.5 ama arada bir 10/9 Luk çıkıyorum ama arada bir bazen aynada da 10/5 LİK çıkıyorum böyle olunca hayat enerjim düşüyor hayattan soğuyorum bide arka kameradan çektim kendimi her yerim yamuk yumuk yüzümde felç var sanki uyuz oldum hepten hayattan soğudum yakışıklı mıyım değil miyim valla arafta kaldım arkadaşıma sordum benim yüzümde bir tarafı daha mı şiş diye ikisi de aynı dedi orada rahatladım ama arka kamera denen it yamulttukca yamultuyor tipimi arka kamerada Suriyeli afganlara benziyorum kısaca (bir ara bir abi bana bred pite gibisin demişti ) o kadar da değildir de beğenmiştir belki de bu arka kameranın ya bana garezi var ya da gerçekten çirkin miyim inancam artık ikisinden birine.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar siteyle yatıp kalkmıyorum ondan çok hakim değilim bir cevaba ikinci kişi dahil olmuş lan ben nereden bileyim ben üsttekinle konuşuyorum diye biliyorum arada bir 2. Kişinin de cevabını üsttekinin sanmisim ne bilim ben teşekkür ettim eyw megersem 2. Kişi varmis ona etmeyi unutmusum durduk yere kalp kırdık kusura bakma cahilliğimin kurbanı oldum bu akşam bir soru soralım dedik tongaya bastık iyimi. Herkese hayırlı akşamlar
Yakışıklı mıyım yoksa çirkin mi bir türlü karara varamadım?