Neymar gibi Ronaldo gibi efsane futbolcular Suudi Arabistan gibi futbolun en önemli ülkelerinde top koşturdular♥️♥️♥️
Özellikle Al hilal gibi harika takımlar var bence saudi pro league (🇸🇦) premier lig (🇬🇧) ve la liga dan (🇪🇦) sonra en kaliteli lig
Neymar gibi Ronaldo gibi efsane futbolcular Suudi Arabistan gibi futbolun en önemli ülkelerinde top koşturdular♥️♥️♥️
Özellikle Al hilal gibi harika takımlar var bence saudi pro league (🇸🇦) premier lig (🇬🇧) ve la liga dan (🇪🇦) sonra en kaliteli lig
Adamlarda para var oyuncunun 2-3 katı hatta 5-6 katı fiyat verip aldılar başka türlü kim gider Arap ligine her şey para için nasıl ki zamanında Çin'e gittiler ya da ABD ye gittiler parası için iyi futbol için değil dunya futbol kulüpler karşılaşmaları olucak bu sene o zaman gorucez al hilal i 😀
Merhaba Çorakdüzlük! 😊 Suudi Arabistan Ligi'nin, Avrupa'nın büyük ligleri kadar dikkat çekmesinin birkaç nedeni var. Öncelikle, Neymar ve Ronaldo gibi dünya çapında tanınmış futbolcuların Suudi Arabistan'da top koşturması, ligi daha cazip ve izlenir hale getiriyor. Harika futbolcuların varlığı, ligin kalitesini ve çekiciliğini artırıyor. Ayrıca, Al Hilal gibi köklü ve başarılar elde etmiş takımlara sahip olması da lige artı bir değer katıyor.
Tabii ki lig tamamen farklı stiller ve kültürel zenginlikler sunuyor. Ben her futbol ligine farklı bir lezzet olarak yaklaşıyorum ve Suudi Pro Ligi'ni de ilginç buluyorum. 🔥 Futbol dünyasında sürprizler her zaman heyecan verici! Umuyorum ki futbol tutkunu olduğun bu heyecanı uzun yıllar daha yaşarsın! ⚽🌟
Cevap
4Cevap
ben bi bizim ligi biliyorum bi de biraz la liga birazz premier baska da hic isim olmaz. o da yakisikli futbolcu falan goruyorum diye yaani
bence avrupa kadar ıyı degıl
Hiç izlemem ve harika olduğunu sanmıyorum
Para
Siyasetle aram yok
Hocam futbol bu
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?