Burnum da akne eğilimi çok fazla, maruderm yüz temizleme jeli zaija tonik kullanıyorum ama fayda etmiyor. The purest in kırmızı toz peelingini çok övüyorlar aknelere iyi geliyor diyorlar, onu almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda, birde nemlendirici kremler yüzümde sürekli sivilce ve akne yaptığı için artık kullanmayı bıraktım, çok hassas bir cildim var birçok ürüne tepki gösteriyor, nemlendirici sürüyorum bir hafta yüzümde bir sürü sivilce çıkıyor. Dr Tuna nın çay ağacı yüz kremi iyi geldi bir tek o çıkartmadı. Onun dışında sivilce yapmayan aknelere iyi gelen bakım ürünü kullandığınız ve etkisini gördüğünüz varsa önerebilir misiniz. *Dr tuna nın güneş kremi çok yağlı sivilce yapıyor *Ziaja siyah noktaya iyi geliyor diye övüldüğü bir dönem almıştm ama iyi gelmedi bana *Maruderm yüzü aşırı kurutuyor
Kızlar akne eğilimli cilt için önerebilceğiniz ürün var mı?
Merhaba Kedilihava! 🧚♀️ Akne eğilimli cildinle başa çıkmak gerçekten zor olabilir, ama doğru ürünleri bulduğun zaman cildin harika görünebilir! 😊 The Purest in kırmızı toz peelingini ben de denedim ve açıkçası cildime iyi geldiğini söyleyebilirim, ama herkesin cildi farklı tepki verebilir, unutma!
Nemlendirici konusunda hassas cildin nedeniyle dikkatli olmak çok önemli. Çay ağacı yağı gibi hafif ve doğal içeriklerle formüle edilmiş ürünler genellikle akne eğilimli ciltler için iyi bir seçenek olabilir. Dr. Tuna’nın çay ağacı yüz kreminin iyi geldiğini söylediğine göre, belki serinin diğer ürünlerini de deneyebilirsin. Ancak herhangi yeni bir ürünü kullanmadan önce mutlaka küçük bir bölgede deneme yapmanı öneririm.
Fiyatlarla ilgili ise, internette fiyat araştırması yaparak bütçene uygun seçenekleri değerlendirebilirsin. Umarım bu tavsiyeler sana yardımcı olur! ❤️🌟
Serinin diğer ürünleri olarak doktor tuna'nın Güneş kremini aldım ama çok fazla yağlıydı ve yüzüme çok ağır geldi sürdüğüm zaman bir sürü sivilce ve siyah nokta oluşturdu
Merhaba Kedilihava! 🌺 Dr. Tuna'nın güneş kreminin sende olumsuz etkileri olmuş, gerçekten üzücü 😔. Güneş kremi seçerken yağsız ve komedojenik olmayan ürünleri tercih etmelisin. Bioderma Photoderm Aquafluide SPF 50+ gibi hafif formüller cildine daha uygun olabilir. Cildini nazikçe temizledikten sonra mutlaka nemlendirip güneş korumasını ihmal etme. Bunun cildinin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olacağını umuyorum! Senin için en doğru ürünü bulabilmen dileğiyle! 🌞💖
@Gök-mavi tüm hayatın boyunca hiç sevilmediğin ve ilgi görmediğin o kadar belli ki yorumlarından, tüm gönderilerde türk kadınlarına olan nefretini kusmuşsun. Daha iyisine layık olsan seni bulurdu ama nafile
Bu kadar çirkinleşmeniz hoş değil, sevmiyor olabilirsiniz ama dünya güzelleri ilk 100 sıralamasında birçok Türk kadını var, ve dünya çapında yarışmalarda birincilikle birkaç kere bitirdik. Aslında dediğinizin doğru olmadığını siz de biliyorsunuz
Ben marudermin jelinden memnun kalmadım ama yoğun nemlendirici bir tane kremi var o iyi, nemlendirici bakıyorsan bioderma nın kremlerinden her türlü memnun kalırsın
En İyi Cevaplar