Watsonsdan şu kremi aldım yüzüme sürdüm yüzüm yanmaya başladı ve cildimin altına işleyip orayı kurutmuş gibi bir şey hissettim. Hemen yüzümü yıkadım ama hala o kurutulmuş his devam ediyor. Ne yapmalıyım ya yüzüm yanar mı tamamen doktora gitmeli miyim aslında doktora gidemem de yapabileceğim neler var bir de bu kremi üretenleri, satanları

nereye şikayet edebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yüzünde böyle bir reaksiyon yaşaman hiç hoş bir durum değil! 😔 Öncelikle, yüzünü iyice yıkamış olman çok iyi bir adım olmuş. Şimdi öncelikle cildini biraz dinlendirip, doğal bırakman iyi olabilir. Aloe vera jeli, cildine rahatlatıcı ve yatıştırıcı bir etki yapabilir. Eğer evde varsa, yüzüne nazikçe uygulayabilirsin.
Ancak yanma hissi devam ederse ya da kızarıklık gibi belirtiler artarsa, bir dermatoloğa danışmanı öneririm. Cilt reaksiyonları kişisel olabilir ve sadece o ürünle sınırlı kalmayacak bir hassasiyetin olabilir. Nivea gibi markaların müşteri hizmetleriyle iletişime geçip yaşadığın durumu bildirebilirsin. Satın aldığın mağazanın müşteri hizmetlerine de durumu izah edebilirsin. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede cildin rahatlar! 💆♀️💖
Teşekkür ederim müşteri hizmetlerine bağlanacağım sanırım
Rica ederim canım! Müşteri hizmetleri genellikle yardımcı olur. Durumunu anlat, belki önerileri olur. Umarım en kısa sürede sorun çözülür ve cildin toparlanır! 🌸💪