Cilt Bakım Nasıl olmuş bı yorumlara yazinnnn? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Popiler kültürünün kölesi olarak bendee haylie ablamizin tirnaklarindan yaptım nasıl olmusss Güncellemeler1 yıl Alt tarafı tırnaklarımı paylaştım bazı sapık zihniyetler fotoyu gotteb aliniyolarr Nasıl olmuş bı yorumlara yazinnnn? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Daha bugün reelsde gördüm baş parmağını avucunun içine iyice alıp yumruk yapıyor sonra çakı gibi kullanıyor fkdkfk. Korkulur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen benim cantamdaki şeyleri gorsenn Yorumla ouzinyo 1 yıl Allah kullandırtmayı nasip edecek şeyler yaşatmasın Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl O tırnaklar sırtımı yırtmadıktan sonra ne önemi var benim için 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bas git abicim Yorumla Soran 1 yıl Tobe yarabbim ne diyon Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Neyi ne diyom...:))) Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Anladın işte :)) bilmiyomuş gibi Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bu nasıl bir koşma😂 Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl @1kahveyenedersin reis bu işler Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% 1 yıl Çok güzel görünüyor, protez tırnaklar beni çok rahatsız eder normal de ama bunu sevdim. 1 0 Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Mükemmel olmuş bacisu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oyy oyyyy 💗💗💗💗 teşekkürler gulumm Yorumla trollebacim 1 yıl Ricooo balım Yorumla
Famfatalbasak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Kaç tl maliyeti bayıldımmm 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bacimm 400 TL tuttu yapan arkadaşımdı ondan biraz indirim yapti Yorumla Famfatalbasak 1 yıl Aşırı aşırı beğendimmm Yorumla Soran 1 yıl Sende yatır çok güzel duruyo sabahtandir bakıyorum Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Hoş duruyor ama protez tırnağa yine de karşıyım 0 0 Yorumla
opücüübekleyenkurbaa Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl kskdkdksks random olmuş bayaa 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Güzel tırnaklar beğendim 0 0 Yorumla
DeadGuru Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl fena olmamış 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teskeurlerr Yorumla Soran 1 yıl Teşekürler düzgün yazamadım Yorumla DeadGuru 1 yıl rica ederim hanım efendi Yorumla DeadGuru 1 yıl adam akıllı yorum atamaz kimse anca klavyede söyleyebilirler takmayın siz onları Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Normak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Normal ne yaa çok güzel olmuş deseneeee Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Güzel😀 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. güzel olmuş 0 0 Yorumla
umutguven25344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl her şey çok güzel olmuş 0 1 Yorumla umutguven25344 1 yıl Güzel dedik Yorumla
Rickgrimes5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Hoş gözüküyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyleler Yorumla Rickgrimes5 1 yıl Sende çok hoş gözüküyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Daha bugün reelsde gördüm baş parmağını avucunun içine iyice alıp yumruk yapıyor sonra çakı gibi kullanıyor fkdkfk. Korkulur
Sen benim cantamdaki şeyleri gorsenn
Allah kullandırtmayı nasip edecek şeyler yaşatmasın
O tırnaklar sırtımı yırtmadıktan sonra ne önemi var benim için
Bas git abicim
Tobe yarabbim ne diyon
Neyi ne diyom...:)))
Anladın işte :)) bilmiyomuş gibi
Bu nasıl bir koşma😂
@1kahveyenedersin reis bu işler
Çok güzel görünüyor, protez tırnaklar beni çok rahatsız eder normal de ama bunu sevdim.
Çok güzel olmuş maşallah kızımıza
Mükemmel olmuş bacisu
Oyy oyyyy 💗💗💗💗 teşekkürler gulumm
Ricooo balım
Kaç tl maliyeti bayıldımmm
Bacimm 400 TL tuttu yapan arkadaşımdı ondan biraz indirim yapti
Aşırı aşırı beğendimmm
Sende yatır çok güzel duruyo sabahtandir bakıyorum
Hoş duruyor ama protez tırnağa yine de karşıyım
gayet güzel görünüyor 👏👏
Şahane olmuş çok seksi bence
Harika olmuş bayıldım 😍
kskdkdksks random olmuş bayaa
Güzel tırnaklar beğendim
Birine pandik atsan içeri alırlar seni
Sadece tırnak değil cok bakınmlı görünüyosun
fena olmamış
Teskeurlerr
Teşekürler düzgün yazamadım
rica ederim hanım efendi
adam akıllı yorum atamaz kimse anca klavyede söyleyebilirler takmayın siz onları
Normak
Normal ne yaa çok güzel olmuş deseneeee
Güzel😀
çok hoş ✨
Güzel
Tırnakları bilmemde güzel olan şeyler var
güzel olmuş
Oldukça hoş
Akide şekeri gibi
Çok tatli
Güzel olmuş
Çok iyi olmuş. 💖