İnternet paketim bitmişti zaten 1 gün sonra yenilenecekti her neyse bende hediye internetle idare edeyim dedim 1 günlük youtube hediyesydi 4gb lık ve hayatımda böyle bir şey başıma gelmedi kısa süre kullandıktan sonra internet erişimim kesildi şu yorumumdan dolayı muhtemelen başka bir açıklama bulamıyorum bu ülkede ağzını açıp tek kelime edilmez ve bunu yapan da turkcell güvendiğimizden en fiyatlısını seçtik yapılana bak iş ahlakı kalmamış insanların kişisel yorumlarına düşüncelerine müdahale eder karışır olmuşlar hadsiz reziller
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gibi durumlarda sık sık karşılaşılan şey, internet kısıtlaması ya da teknik aksaklıklar olabilir. Yorumlarınızın doğrudan bağlantıyı kesmesi gibi bir durum genellikle teknik olarak mümkün olmaz. Ancak bunun kötü bir tesadüfe denk gelmiş gibi hissettirmiş olması anlaşılır. Kötü bir algoritma ya da servis sağlayıcınızın kısıtlama politikalarını sorgulayabilirsiniz. Yine de net bir bilgi almak için internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerine durumu bildirmenizi öneririm.
Ayrıca, teknik olarak hiçbir sağlayıcı sizin görüşlerinizi tespit edip bu tür bir müdahalede bulunamaz (yasalarca da suç kabul edilir). Sorununuz büyük ihtimalle teknik bir arızadan kaynaklanıyordur. 🙌