Güzellik & Bakım 1 ay Cilt bakımı yaparken müzik dinler misiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 music.youtube.com/watch Güncellemeler1 ay 👏👏 Cilt bakımı yaparken müzik dinler misiniz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m ZorundamıyımEfsane Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Yok. Krem sürerim zaten. O da hemen Akel acele. Zaten ellerime yağlı his verince huylanıyorum. Mecburen soğuklarda sürüyorum ama. 1 0 Yorumla
SilentSpy Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Genelde sakal tıraşı olurken hiç dinlemedim 1 0 Yorumla
m kübrl Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Dinlerim, kuru kuruya o kadar uzun süre beklemek sıkıcı 1 0 Yorumla
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet dinlerim genelde 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Cilt bakımı yapmıyorum bea 1 2 Yorumla Bravehrart 1 ay Sorun değil bea.. 😃 Yorumla Semih6934 1 ay EyvAllah 😃 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Cilt bakımı yapmıyorum ama müzik dinliyorum 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Hayır dinlemem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı. dinlerim evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok. Krem sürerim zaten. O da hemen Akel acele. Zaten ellerime yağlı his verince huylanıyorum. Mecburen soğuklarda sürüyorum ama.
Genelde sakal tıraşı olurken hiç dinlemedim
Dinlerim, kuru kuruya o kadar uzun süre beklemek sıkıcı
Evet dinlerim genelde
Cilt bakımı yapmıyorum bea
Sorun değil bea.. 😃
EyvAllah 😃
bazen evet ruh halime bağlı
Dinlerim evet
Cilt bakımı yapmıyorum ama müzik dinliyorum
Kendim şarkı söylerim
Evet çoğunlukla
Evet dinlerim