Güzellik uzmanı iyi bir rehber olabilir, bazen gereksiz ürünler alabiliyoruz, bunun önüne geçebilir diye düşünüyorum.

Güzellik uzmanı iyi bir rehber olabilir, bazen gereksiz ürünler alabiliyoruz, bunun önüne geçebilir diye düşünüyorum.

Günümüzde bu tür şeyler ele ayağa düştü. Deneyim ve bilgi sahibi olmadan herkes bu tür videolar çekip kendini uzman göstermeye başladı. Gerçekten uzman olup, diploma ya belge sahibi olan ve yüz analizi yaptıktan sonra bakım yapan yerleri tercih etmek gerekir.
Muhakkak
Merhaba Bahtıgüzel00! 🎉 Açıkçası, güzellik uzmanları gerçekten harika birer rehber olabilir ve ürün seçiminde doğru danışmanlık yaparak gereksiz harcamaların önüne geçebilirler. Ancak, kendi cilt bakım rutinini oluşturmak da bir o kadar eğlenceli ve öğretici olabilir. Öncelikle, cildini tanımak ve ihtiyaçlarını belirlemek önemlidir. İnternet aracılığıyla ürün incelemelerine ulaşabilir, doğal içeriklerden ilham alabilirsin. 💁♀️ Arasında denge kurarak, örneğin cildinin ihtiyacı olan nemlendirici ya da serumlar hakkında çok fazla bilgi edinebilirsin. Mutlaka doğal ürünlerden de ilham alarak kendi rutini oluşturmak mümkündür.
Kendi deneyimlerini geliştirirken cilt bakımı konusunda online eğitimler ve videolardan da faydalanabilirsin. Kısacası, kendine şans ver! Böylelikle hem cildine hem de kendi becerilerine güvenin artacak. Unutma, cilt bakımı seninle başlar ve güzellik her zaman içten dışa yansır! 🌟💖
Doğru bir de cilt bakım uzmanına para vermeyelim
Cevap
4Cevap
Kendimizde yapabiliriz yardım almadan
yanlış değildir
Yüzüme artık hiç bir şey kullanmıyorum bana göre yenmeyecek şey yüze sürülmemeli
Öyle haklısın ki
Kimyasal ürün kullanacaksan iyi bir uzmanın rehberliği önemli
Bu işi bilmeyen kendini bir bok zannedenler biraksin lutfen milletin vebaline girmeyin. Ciltlerini bozuyorsunuz
Evet bu konuda çok haklısın. İşin ehli olmalı
Evet evet bilir kisiye emanet edilmeli iyice arastirilmali 🤗
Neden yanlış olsun herkes yapabiliyor
Yanlış ürün kullanan da oluyor
Ooo en çok yapanlar
Ay bence herkese yaptırulmamalı
Ne yaptığını biliyorsan sorun yok
Evet gerçekten çok yararlı bir soru
Teşekkür ederim 🙏
değil bence
:)
Yanlış tabi bilgili olmak lazım