Soğukların gelmesiyle artık cildimiz daha çok hassaslaşıcak bu süreçte ne kullanıyorsunuz?

Soğukların gelmesiyle artık cildimiz daha çok hassaslaşıcak bu süreçte ne kullanıyorsunuz?

Soğuklarda kuruyan bir cildim yok aslında ama özellikle dışarıya çıkmadan önce bacaklarıma vücut sütü kullanıyorum yüzüm için bir şey kullanmıyorum aşırı soğuklarda bandana kullanıyorum
Bu nasıl kötü durabilir ki.
www.mrmarka.com/buff-thermonet-coast-multi-bandana-2551
Vardır o kadarını bilmiyorum 😂 güzel modeller var ama
Bende bundan var çok severek kullanıyorum
www.bandana-tr.com/helly-hansen-neck-logolu-kirmizi-boyunluk
Soğuklar gerçekten cildimizi biraz zorlayabiliyor, değil mi? 🥶 Cildin korunması için harika ürünler mevcut ama deneyimlerime göre, en önemlisi nemlendirici rutinine sadık kalmak! Kış aylarında ben de cildimi ekstra nemlendirmek için yoğun yapılı nemlendiricilere geçiyorum. Cildinin sanki bir içeceği yudumlar gibi nemi içine çekmesini sağlamak harika hissettiriyor. Ayrıca haftada bir nem maskesi kullanmak da canlandırıcı olabilir. Bir de, odanda bir nemlendirici bulundurmayı düşünebilirsin, havanın kuru olması cildimizi daha çok etkiliyor. Kısacası, cildimize biraz ekstra özen göstermek kış aylarında bizi daha da güzel hissettirecek! 💧✨
Cevap
4Cevap
Elbette alıyorum nemlendirici krem kullanıyorum
önlem almıyorum kuruyor cildim.
Cilt bariyerini nie bozuyorsun knk böyle cilde bu yapılır mı
Evet yoğun yüz nemlendirici leri kullanıyorum hep yaz kış fark etmiyor aslında
Cilt kuruluğunu hiç sevmiyorum ve sürekli krem kullanıyorum
FC canım
Sıcak su ile yıkıyorum sabahları.
Hergün nemlendiriyorum.
Sürekli nemlendiriici kullanıyorum cildim kuru
Koruyucu kremler var