Güzellik & Bakım Cilt bakımını ne zamanları yapmazsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor #Edamedaciltbakım 🤍 #L’Occitane 🌼 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor Cilt bakımını ne zamanları yapmazsınız? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ne zaman yaparsınız diye sorsan daha iyi olurdu sanki.Biz su - sabun ikilisi ile devam. 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Kaşlarımı almadan yüz bakımı yapasım gelmiyor hiç 😄 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cildim hiç ilgi istemeyen bir cilt.Genetik miras sanırım bu.🙏 0 0 Yorumla
josephthemeatballer Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Üşendiğim zaman yapmıyorum o da taş çatlasın senede 364 gün. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öyle bir rutinim yok ki olup olmaması için de cilt bakımını yapmam diyeyim 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bir telaşım canımın darı olduğunda yapmam 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Her sabah uyandığımda mutlaka yüzümü yıkarım 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yatarken ve tozlu ortama girerken. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geceleri pek yapmam 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Yapmadan duramam broSU 😂 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Gece yapmıyorum.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. işim olduğunda 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. yoğunlukta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne zaman yaparsınız diye sorsan daha iyi olurdu sanki.
Biz su - sabun ikilisi ile devam.
Kaşlarımı almadan yüz bakımı yapasım gelmiyor hiç 😄
Cildim hiç ilgi istemeyen bir cilt.
Genetik miras sanırım bu.🙏
Üşendiğim zaman yapmıyorum o da taş çatlasın senede 364 gün.
Öyle bir rutinim yok ki olup olmaması için de cilt bakımını yapmam diyeyim
Bir telaşım canımın darı olduğunda yapmam
Her sabah uyandığımda mutlaka yüzümü yıkarım
Yatarken ve tozlu ortama girerken.
Canım istemiyorsa yapmam
Geceleri pek yapmam
Yapmadan duramam broSU 😂
Hasta olduğum zamanlar aklıma gelmez.
Acelem varsa.
Gece yapmıyorum..
işim olduğunda
yoğunlukta