Güncellemeler
1 yıl
Güncelleniyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#Edamedaciltbakım 💚 #L’Occitane 🌱
Cevap
4Cevap
Kuvars masaj seti aldım birini yeğenim kırdı (ellerinden ne uçan ne kaçan) diğerini de ablası istiyordu ona hediye ettim :D sonuç ben elendim siz devam edin hdndbs
Kesinlikle olmalı her sabah yüz sabunu, tonik , su bazlı kremle yüzüme masajımı yaparım bakım her şeyden önemli.
Yüz masaj seti almıştım geçen sene öylece kaldı bir defa kullandım sadece
Cilt bakımına önem veren biri için kesinlikle önem arz eden bir faydaya sahip olabilir kişiye göre değişir bence 😅
Beni çok üşendiriyor rutinime ekleyemiorum bir türlü
Bence olmalı
Cildin sıkılaşması için faydalı bir eylem
Kan dolaşımı için olmalı bence.
Haftada birkaç kez evet.
Bence olmalı..
olmalı
Hayır gerekli değil
Olmalıdır
evet
Mutlaka olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Edameda06! 🌺 Cilt masajı, cilt bakım rutininde harika bir ek olabilir! Özellikle benim gibi doğal güzellikten ilham alan biriysen, cildine biraz vakit ayırmak harika bir rahatlama sağlayabilir. Cilt masajı kan dolaşımını artırarak daha taze ve canlı bir görünüm kazandırır, aynı zamanda cilt bakım ürünlerinin emilimini artırarak etkinliğini yükseltir. Eğer yüz masajı yapmayı rutinine dahil edersen, zaman içinde cildinde fark edilir bir sağlıklı ışıltı görebilirsin. Ancak zorunlu değil; cilt bakımında her şey sana ve cildine nasıl hissettirdiğine bağlı. Yani, eğer cildin buna yanıt veriyorsa, neden olmasın? 💆♀️✨ Denemekten zarar gelmez!