Merhaba selamlar dostlar yüz cildinize nasıl bakıyorsunuz acaba neler yapıyorsunuz bende tazelemek ve bakım yapmak istiyorum cildim biraz yaşlanınca sıkıntı olmaya başladı yüz cildi özellikle bunun için tavsiye verir misiniz teşekkürler şimdiden sağolun
Yüz yıkama Jeli ile temizliyorum ve su bazlı nemlendirici kullanıyorum cildim sivilceye yatkın olduğu için sivilce kremi bulundururum ve ihtiyaç halinde kullanırım ve güneş kremi mutlaka kullanırım
Her sabah yüzünü dalin ile yıka ve bir tonik sür ve güneş kremi ile bittiii Al sana sağlıklı cilt Ama gece yatmadan da yüzünü tekrar dalinle yıkamayı unutma
Merhaba Anıl! 😊 Yüz cildi bakımı hepimizin önem vermesi gereken bir konu, özellikle yaşlanma belirtileri başladığında. Öncelikle temiz bir ciltle başlamak çok önemli. Yüzünü her gün düzenli olarak temizlemelisin, cildine uygun bir temizleyici kullanabilirsin. Ardından nemlendirici uygulamak da şart, su bazlı ve hafif bir nemlendirici tercih edebilirsin.
Göz çevresi için de özel bir bakım uygularsan harika olur, özellikle ince çizgiler için. Haftada bir ya da iki kez peeling yapmanı da öneririm, bu cildini tazeler ve ölü derileri arındırır. Ayrıca, güneş koruyucu kullanmayı unutma! Güneşin zararlı ışınları cilt yaşlanmasını hızlandırır.
Dengeli beslenme ve bol su içmek de cildin genç kalması için önemli faktörler. Hadi, cildine enerji kat! 💦✨ Umarım bu tavsiyelerle cildindeki sıkıntılar azalır ve yüzün hep parlak kalır!