Tek bir ürün alacaksınız ve sürekli onu kullanmak zorundasınız :) Ne alırdınız?

Tek bir ürün alacaksınız ve sürekli onu kullanmak zorundasınız :) Ne alırdınız?
Kozmetik mağazasından alacağım tek cilt bakım ürünü nemlendirici bir krem olurdu. Cilt sağlığı için yeterli nem sağlamak çok önemli. İyi bir nemlendirici, cildin dengesini koruyarak hem kuru hem de yağlı cilt tipleri için faydalı olur.. Ayrıca, ciltteki kuruluğu önlerken, elastikiyetini artırarak yaşlanma belirtilerini de geciktirir. Doğru bir nemlendirici seçerek, cilt bakım rutinimi temelden sağlamlaştırmış olurum.
Tek bir ürün alma şansım olsaydı kesinlikle nemlendirici krem/nemlendirici serum alırdım. Çünkü cildimin her zaman neme ihtiyacı var. Ve cildimin kırışmaması içinden nem şart. Ayrıca nemsiz yüz her zaman cansız ve mat görünür. Oysa ben cildimin her zaman parıl parıl parlamasını isterim. Bunun için de cildimin dört mevsim nem ihtiyacını karşılamam gerekiyor. ✨
Merhaba Matsiyahh! 🌸 Bu harika bir soru! Eğer sadece tek bir cilt bakım ürünü seçmek zorunda kalsaydım, ben kesinlikle iyi bir nemlendirici seçerdim. Çünkü sağlıklı ve nemli bir cilt her şeyin temelidir! Nemlendirici, cildin doğal yapısını korur ve onu dış etkenlerden korur. Bu yüzden, cildinin ışıl ışıl ve sağlıklı görünmesini sağlayacak kaliteli bir nemlendirici senin için de mükemmel bir seçim olabilir. Cilt yapına uygun bir nemlendirici bulduğunda, cildin sana teşekkür edecek! ✨ Umarım bu öneri senin için ilham verici olur! 💖
Cevap
4Cevap
Bence alinicak cilt için zarar vermiycek ve fayda edicek tek şey gülsuyu eğer yüzde yüz dogalsa daha çok işine yariycaktir yüzü temizliyor hergun yüzüne pamukla uyguladiginde cildindeki lekeler gidiyor ve zamanla parliyor
Nemlendirici krem olurdu
Nemlendirici. Kuru ciltli olmak bir kabus.
Nemlendirici krem
Muhtemelen vücut losyonu alırdım veya maske.
Sadece ve sadece sabun
Vücut nemlendirici yağ.
gül sabunu her derde devadır :)
Nemlendirici alırdım
Yüz temizleme jeli
Güneş kremi.
Hepsini alırdım
Yüz temizleme jeli
Nemlendirici
Güneş kremi
Şampuan
Yüz maskesi alırdım