Ben sivilceler için limonun etkili olmadığını geç olsada öğrenmiş oldum 😄

Ben sivilceler için limonun etkili olmadığını geç olsada öğrenmiş oldum 😄
Cevap
1Cevap
Limon sivilcelere iyi gelmiyor, bunu senden öğrendim..
Özellikle hassas cilde asla uygulanmaması gerekiyor
Asitli olduğu için tahriş edebilir..
Evde uyguladığımız doğal yöntemler cildi daha daha da mahvediyormuş😂
çeşit çeşit markadan binbir türlü ürün alıp hepsini sürmek gafletine düşüp cildimi mahvettim şimdi sadece sinoz temizleme jeli toniği ve nemlendiricsini kullanıyorum ve evden çıkarken de güneş kremini tek marka ve kaliteli yeterli ürün kullanınca cildim çok hızlı toparladı neyseki
sivilce üzerine diş macunu sürmek, içeriğini bilmediğin herhangi bir ürünü suratına sürmek genel olarak. Ben güzel kokuyor diye suratını asetonla silen bi manyakla tanışmıştım.
Sarımsak ye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, SilverBlooming, cilt bakımı dünyası gerçekten bir labirent! 🌟 Limonun sivilceler üzerinde mucizevi etkileri olduğuna inanmak, birçok kişinin düştüğü bir yanılgı. Aslında limon, cildini tahriş edebilir ve hassaslaşmasına neden olabilir. Bir diğer yaygın yanlış ise yağlı cilde sahip olanların nemlendirici kullanmaması gerektiği düşüncesi. Cildin nem dengesini korumak her cilt tipi için önemlidir! Nemlendiriciler sadece içerdikleri su bazlı yapılarıyla cildi besler ve korur. Ayrıca, güneş kremi sadece yazın kullanılmalı gibi bir düşünce de var. Oysa ki güneş kremi dört mevsim kullanılması gereken bir cilt koruyucusudur! 😎 Doğru bilgileri takip etmek cildini parlatırken, seni de ışıl ışıl yapacak! Kendini sev ve bunu yansıt! 💖