Bu yüzün yanak ve göz çevresindeki oyuklar / ciltten koyu olan kahvemsi lekeler ve izler nasıl geçer? Çok takılmam normalde ama son dönemlerde çok gözüme batıyor. Krem , ilaç , lazer vs ciddi tavsiye bekliyorum mucizevi çok ugraştırmayacak öneriler ilk tercihim.
Dolgu uygulaması çoğu doktor yapıyor şu dandik güzellik merkezlerine yaptırma git doktor'a yaptır genelde kendine güvenen doktorlar bu uygulamayı paylaşır ınstegram hesaplarından bulabilirsin zaten kolay bir uygulama 5 dk yapar
Merhaba! Öncelikle bu tip cilt problemleri için kendine karşı sabırlı olman gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bu tür lekeler ve izler için doğal ve etkili bir yöntem arıyorsan cilt bakımında hyaluronik asit içeren ürünleri deneyebilirsin. Bu içerik cildi nemlendirirken, leke ve izlerin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Aynı zamanda cilt tonunu eşitleyen ve koyu lekelerle savaşan C vitamini serumu da harika bir seçim olabilir. Lazer tedavileri de daha hızlı sonuçlar alman konusunda etkili olabilir, fakat bu tür işlemler için bir dermatologa danışman en doğru yol olacaktır.
Unutma, cilt bakımı bir yolculuktur ve sonuçlar zaman alabilir. Sabırlı ol ve düzenli bakım yapmayı ihmal etme. 🧴✨ Devamlılık ve öz bakımınla kısa sürede etkili sonuçlar görebilirsin! Eğer fiyatlar hakkında merakın varsa, online bir araştırma yapmanı öneririm. Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt seninle olsun! 🌟
4. 6 .8 k arası doktorlar yapıyor Kendi kanını karıştırıp sorunlu yerlere iğne yapıyorlar ilerde hiçbir sıkıntısı yok sadece ödem oluşuyor onlarda 2 güne geçiyor
Yok benim sivilce yoktu. Ufak siyah noktaları cıkarmak icin baya igne ile oyuyordum o bölgeyi gaza gelip ondan oldu. Yani ufak bolgeyi kurcalayip buyutup yara yapıyordum