Güncellemeler
+1 yıl
Yardım
Uyuz tanısı aldıktan sonra çeşit çeşit tedavi uygulandı ve aylar sonra geçti fakat kolumda ve bacaklarımda açık kahverengi- pembe renk arası kaşıntı izleri kaldı. Bunlar nasıl geçer?:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence krem sürün. alerji de olabilir
Merhaba nasıl geçti uyuz acaba ne kullandın söyler misin çok kötü durumdayım da
Kabak lifi ve kükürt sabunu al duşta kullan en az 10 dk bekle sabun üstündeyken sonra durulan. Wilkinson pomad kullandık biz 3 gün. Biraz kokuyo ama 3 gün evden çıkma duş alma sür. Son giydiğimiz kıyafet ve yatak nevresim takımlarını poşete koyup 30 gün ağzı kapalı şekilde beklettik ondan sonra yıkadık. Bu arada duşta sıcak su tercih etme. Nadiren kaşıntılar oluyor çok nadir onun için de kokusuz bi uyuz kremi bulunuyor evde aile hekimi reçete etmişti ama adını hatırlamıyorum. Çok zor geçiyor ya geçmiş olsun evde birileriyle yaşıyorsan aynı anda tedaviye başlamanız lazım yoksa geçmiyor. Uzun bi süre birbirinizin sabununu lifini de kullanmayın.
Bir dermatoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim, genişliğine göre önerilen ve faydan eden kremler var.
Umarım fayda eden kremler vardır ya yakında gideceğim zaten
Fayda ettiğini gördüm, ama alanım olmadığı için direk görüşürseniz çözülebileceğini düşünüyorum.
Kantron yağı var yumuşatıp geçiriyor kesinlikle dene
Evde var, peki ne kadar sürede geçirir düzenli kullanımda direkt sürmeliyim değil mi suyla seyreltmeden
tabikide kaşımayarak
Krem sür
Sen biraz zeki bir arkadaşsın sanırım
Özel kremi var