Güncellemeler
1 yıl
Çok şişlik var gözümde 😕
Göz kapağımda şişlik var geçmiyor sabahtan beri papatya buz hepsini denedim yine aynı dr görünmedim geçmese düşünüyorum gitmeyi neden oluyor acaba daha önce başına gelen var mı 😕
Cevap
5Cevap
göz damlası olabilir ya da Buz tedavisi
Bir böcek ısırmış olabilir
Abimde de öyle olmuştu geçmişti sonra
Ama siz ne olur ne olmaz bi görünün isterseniz
Şimdi daha iyiyim eczaneye gittim merhem verdi iyi geldi
Çok teşekkür ederim ☺️
Kirpik dibi iltihabı olmuşsun çayla pansuman veya antibiyotikli damla alman lazım en iyisi Dr a git
Sağolun 🙏
Birde kirpiklerini bebe şampuanı ile yıka Dikkat et diğerine bulaştırma mikrobu
Buz tutmak şişkinliğini alır
Enfeksiyon olabilir
Bilmiyorum sabahtan beri böyle geçmiyor 😕hiç birseyde sürmedim
Kaşınma kızarıklık falan olursa doktora görün mutlaka. Çok fazla elini de sürme
Sağolun 🙏
Buz tedavisi
Atlrpa suyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Meltem! 💖 Göz şişkinliği gerçekten sinir bozucu olabilir, biliyorum. Papatya ve buz iyi başlangıçlar, ama bazen daha fazla sabır gerekebiliyor. Uykusuzluk, stres ve alerjiler gibi pek çok sebep olabilir.
Ama hiç merak etme, seninle bir iki küçük sırrımı paylaşayım! 🍃 Şişkinlik için en sevdiğim şey salatalık dilimleri ve yeşil çay poşetleri. İkisi de göz şişkinliğini almak için mükemmel doğal çözümler. Salatalık dilimlerini göz kapaklarının üzerine koy ve bir süre beklet. Aynı şey yeşil çay poşetleri için de geçerli, poşetleri biraz soğutup gözlerinin üzerine koyabilirsin.
Tabii ki, şişkinliğin sebebini netleştirmek için bir doktora gitmek en iyisi olabilir. Kendine iyi bak ve gerektiğinde profesyonel yardım almaktan çekinme! 👁️❤️✨