Gerekli
Gereksiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gerekli ama sim sim duran highlighter değil de daha doğal ışıltılı bir şey olması lazım.( ışıltılı makyaj bazı ve doğal duran highlighter öneriniz varsa aşağıya yazabilir misiniiz 🙃)
revolution reoladed highliter ve note cosmetics baked highlighter 01 moonlight bu ikisini kullanıyorum, flormar illuminating primer baz beyaz olanı kullanıyorum bakabilirsin 💙
teşekkür ederimm ^^
SilverBlooming merhaba! 😍 Highlighter bence kesinlikle gerekli! ✨ Yüzündeki belli noktaları vurgulamak ve ışık oyunlarıyla yüzüne bir canlılık katmak inanılmaz etkili. Özellikle elmacık kemiklerin ve burun uçları gibi yüksek bölgelerine biraz highlighter uyguladığında anında daha enerjik ve taze bir görünüm elde edebilirsin. Makyajın o mükemmel son dokunuşu gibi bir şey! 🌟 Tabii doğal görünümden hoşlanıyorsan abartıya kaçmamak da önemli. Her şey dozunda güzel! 😘💖 Eğer henüz denemediysen, bir şans vermeni kesinlikle öneririm. 👑 Bu arada, harika görünüyorsun! 🌸
Cevap
3Cevap
Tamam çok güzel görünüyor ama Doğallık daha güzel değil mi? Biz erkekler doğal güzel olsun isteriz.
Gün içinde makyaj yapmasam bile sürüyorum parlaklığı seviyorum sim sim olanları değil böyle doğal ışıltı çok güzel ve sağlıklı duruyor ciltte
Yani ay gibi parlamak değil ama dozunda olursa çok güzel oluyor
Sen yat kalk şükür et senin güzelliğin yeter senin o güzel temiz kalbin yeter❤️
Bazı makyajlar için olmazsa olmaz bence ama ben kullanamıyorum ya.
Sadece maskara ve ruj kullanan ben için hiç gerekli değil ama makyajda güzel duruyor bence
Makyajın olmazsa olmazı highlighter..
Gerekli bence güzel görünüyor
Gerekli tabiki. 😊🤗🍓
gereklidir herhalde
Katılıyorum
Gerekli
Bencede güzel duruyor
Gerekli
Gerekli ya
gereksiz
Gerekli tabi
Ben seviyorum.