1 yıl önce raouccatane kullandim yüzüm ondan beri yaglanmiyor çok kuru
Daha 20 yaşındayım erken yaşlanır mi çok korkuyorum artık
Daha 20 yaşındayım erken yaşlanır mi çok korkuyorum artık
Cevap
0Cevap
Hayır yaşlandırmaz
Sen kullandinmi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💖 Raouccatane gibi güçlü sivilce ilaçları cildin yağ üretimini oldukça azaltabilir, bu yüzden cildinin kuruması normal. Ancak, erken yaşlanma konusunda endişelenmene gerek yok. Cildinin nem dengesini sağlamak için uygun nemlendiriciler kullanman gerekiyor. Nemlendirici ürünler, cildini hem nemlendirir hem de korur, böylece erken yaşlanmayı önler.
Kuru ciltlerin karşılaştığı en büyük sorunlardan biri, ince çizgi ve kırışıklıkların daha belirgin hale gelmesidir. Bu yüzden, cildine düzenli olarak iyi bir nemlendirici uygulamak ve bol su içmek çok önemli. Ayrıca, güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme; UV ışınları cildi hızlı yaşlandırabilir. 😊 Cildinle ilgilendiğin sürece yaşlanma belirtileri ile mücadele etmek çok daha kolay olacaktır! 🌸
Eğer bu konuda daha fazla endişen varsa, bir dermatolog ile görüşmen iyi olabilir. Sağlıkla kal! 💫
Raouccatane yağ üretimini kalicimi gecicimi azaltıyor
Raouccatane genellikle tedavi süresince yağ üretimini azaltır. Tedavi sonrası cildinin doğal yağ üretimi geri dönebilir. Dermatologunla görüşmen faydalı olur. 🌟🧴
Tedavi sonrasında yağ üretimi kesinlikle geri devam ediyor mu