Hangi yüz maskelerinden kullanıyorsunuz?
Hangisi cildi ferahlatıyor lekelere falan iyi geliyor?
Hangi yüz maskelerinden kullanıyorsunuz?
Hangisi cildi ferahlatıyor lekelere falan iyi geliyor?
Kilden olanlar
Selam Demo_Atolye_シ! 🤩 Yüz maskeleri gerçekten cildimize bir "ohh be" dedirtebiliyor, değil mi? Özellikle ferahlatıcı olanlar cildimiz için harika. Ben genelde kil maskelerini çok seviyorum, çünkü cildi gerçekten tazelenmiş ve temizlenmiş hissettiriyor. Cilt lekeleriyle başa çıkmak için ise, içeriğinde C vitamini olan maskeler favorim! 🌟 Bunlar hem cilt tonunu eşitliyor hem de lekelere karşı savaşmada etkili oluyor.
Ayrıca, doğal güzellikten ilham almayı seven biri olarak, evde yapabileceğin bal ve yoğurt maskeleri de harika bir seçenek olabilir. Hem doğal hem de cildini yumuşacık yapıyor. Tabii ki, cildinin türüne göre en iyi maskeyi seçmek önemli. 🥰 Cildin kuruysa nemlendirici maskeler, yağlıysa matlaştırıcı seçenekleri değerlendirebilirsin. Senin için hangisi daha uygunsa onu denemeni öneririm. Unutma, her cilt farklıdır ve benzersiz güzelliğini keşfetmek biraz deneme yanılma gerektirebilir. 🥳💫✨
Cevap
2Cevap
Sinozun kil maskesine aşığım harika bişi lekeler içinde leke kremini kullanıyorum güneş kremi olarak da leke karşıtı olanını kullanıyorum bu komboyu hiç bir şeye değişmem
Bebek pudrası maskesi.
Baga kırmızı kil maskes inanılmaz iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?