Cilt Bakım En iyi sürülen yüz maskesi hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En iyi sürülen yüz maskesi?#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Gpxjdn En iyi sürülen yüz maskesi hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Pirinç maskesi olabilir bence 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl eskiden kil maskesi yapardım yüzüme aynı bu kadın gibi mimiksiz bekliyordum 😂 şimdi hiş bi şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bioderma iyi gibime geliyor. Yapanlardan duyduğuma göre cildi yumuşacık ediyormuş. 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl İnan hiç bilmiyorum kuaförüm yapıyor birşeyler ama kil maskesi yapıyor sanırım 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hiç maske kullanmadım tecrübem yok fakat avokado maskeleri çok iyi diye duymuştum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Garnier ürünleri güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. kil maskesi olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pirinç maskesi olabilir bence
eskiden kil maskesi yapardım yüzüme aynı bu kadın gibi mimiksiz bekliyordum 😂 şimdi hiş bi şey yapmıyorum
Bioderma iyi gibime geliyor. Yapanlardan duyduğuma göre cildi yumuşacık ediyormuş.
İnan hiç bilmiyorum kuaförüm yapıyor birşeyler ama kil maskesi yapıyor sanırım
Hiç maske kullanmadım tecrübem yok fakat avokado maskeleri çok iyi diye duymuştum
Herseyi sürüyorsunuz yüzünüze ya 😬
Garnier ürünleri güzel
kil maskesi olabilir
Yumurta akı maskesi
Abdest suyu