Cilt Bakım Canım yanıyor sivilcelerime ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ara sıra sivilcem çıkıyordu ama bu günler sivilcelerim artıyor oysa baya yüzüme iyi bakıyorum her gün yastık kılıfını değiştiririm yemeğim sağlıklı baya su içerim hastalığım yok çok ağrıyor güneş kremi bile süremiyorum ne yapmalıyım Güncellemeler1 yıl Yüzüm bu Canım yanıyor sivilcelerime ne yapacağım? Cevapla Sivilce Soruları Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Imex ya da medacassol kullanabilirsin 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kurdeşen bu şekerli yağlı ya da acılı yedin mi bugünlerde 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Şeker yedim fakat o kadar değil Yorumla bfbfatih 1 yıl Bu saydıklarım sivilceye artırır ha birde sabun kullanma bu geçer Yorumla Soran 1 yıl Sabun nasıl kullanmayayim Yorumla bfbfatih 1 yıl Sabun baz asittir cildi yakar sivilce oluşumuna neden olur Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır sağ olun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Öncelikle kan testi yaptirmanizi daha sonra da sağlıklı beslenmenizi en sonda Dr. EA nin ürünlerini tavsiye ederim. 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Detayı şimdi okudum. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl burasi neresi ki canin yanıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yüzüm belli değil mi acaba Yorumla hakanseverrr 1 yıl ben fark edemedim Yorumla Soran 1 yıl Ok. Yorumla hakanseverrr 1 yıl ok Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% 1 yıl Kotu durum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bilirim, çözüm isterim Yorumla Tubanalan 1 yıl Cildin yağlı ve dive sabun kullan Yorumla Soran 1 yıl Dove kullaniyordum Yorumla Tubanalan 1 yıl Devam kullanın faydası çok oldu bende Yorumla Soran 1 yıl Zaten boykot Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Imex ya da medacassol kullanabilirsin
Kurdeşen bu şekerli yağlı ya da acılı yedin mi bugünlerde
Şeker yedim fakat o kadar değil
Bu saydıklarım sivilceye artırır ha birde sabun kullanma bu geçer
Sabun nasıl kullanmayayim
Sabun baz asittir cildi yakar sivilce oluşumuna neden olur
Tamamdır sağ olun
Öncelikle kan testi yaptirmanizi daha sonra da sağlıklı beslenmenizi en sonda Dr. EA nin ürünlerini tavsiye ederim.
Detayı şimdi okudum.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
burasi neresi ki canin yanıyor
Yüzüm belli değil mi acaba
ben fark edemedim
Ok.
ok
Kotu durum
Bilirim, çözüm isterim
Cildin yağlı ve dive sabun kullan
Dove kullaniyordum