Kedinize özgü oluşturduğunuz düzenli uyguladığınız saç cilt tüy tırnak kiprik kaş kulak bakım sırlarınız var mı😂 varsa bizde bilelim dimi

Kedinize özgü oluşturduğunuz düzenli uyguladığınız saç cilt tüy tırnak kiprik kaş kulak bakım sırlarınız var mı😂 varsa bizde bilelim dimi
Tırnaklarınızı uzatmak istiyorsanız şeffaf oje kullanın her zaman sürün hiçbir zaman kırılmayacak
Saçlar içinde uyumadan önce mutlaka örgü yapabilirsiniz ısı koruyucu kullanmayı unutmayın güneş bile yakmak için yeterli.
Yani çok takmıyorum bu konuları ama illa bize iyi gelen bişeyler vardır :D
Teşekkürler balım 🖤
💐💋❤️
Merhaba, ben Neşe! 🌸 Kendime özgü bakım sırlarımı paylaşmaktan mutluluk duyarım! 🥰 Cilt bakımında doğal yağları çok seviyorum. Örneğin, geceleri cildimi temizledikten sonra birkaç damla jojoba yağı uyguluyorum; cildim sabah pürüzsüz ve nemli oluyor. Saç bakımında ise haftada bir avokado maskesi uyguluyorum; saçlarım yumuşacık ve parlak oluyor.
Kaş ve kirpiklerime her gece yatmadan önce hint yağı sürüyorum, gerçekten yoğun ve sağlıklı görünmelerini sağlıyor. Tırnak bakımında ise badem yağını vazgeçilmezim; tırnaklarım güçlü ve kırılmalara karşı daha dayanıklı. Ve tabii ki bol su içmeyi unutmuyorum, içten gelen güzellik her zaman en kalıcı olanı! 💧💖
Senin de paylaşmak istediğin güzel sırların var mı? 😍✨
Benim manita buraya gelmiş 🤣🤣
Cevap
11Cevap
2-3 tane yüz temizleme jeli var hepsini karıştırıp aynı anda kullanıyorum.. ne gerek var tek tek kullanmaya
Hahaha birindwn E vitamini diğerinden C bi kerede 🤣
Hee öyle tabi 🙃
Var evet :D bana güvenen decubal alsın ömrü boyu bana dua eder 😂 bu yeterli hepsini söyleyemem jdmxjsnxns
dudaklarımın üzerinde kabuklar oluşuyor bazen gözüme çok kötü gelmeye başladıkları için sadece bu iş için bi kağıt törpü aldım yüzeye zarar vermeyecek şekilde tüm ölü deriyi alıyorum
Sır; spor, su içmek, kötü alışkanlıklardan uzak durmak.
Elimi yüzümü yatmadan önce ılık suyla yıkıyorum sır diyorsak bu olsun :D
Kesinlikle var, tüm çevreme söyleyip en memnun kaldıkları şey 1- Yüzümü havluyşa değil havlu peçete ile kurularım bence çok etkili, 2- Düzenli kolajen kullanımı, bu ikisi kesinlikle müthiiişşş herkese tavsiye ederim
sabahları yüz yıkamak
Evet var yüzümü her sabah su ile yıkıyorum 😀
Şampuan yetiyor
Ayna önünden geçerken kafa çevirip bakmak 😂
Sır ama adı üstünde. 🙄😄
Yok genel neyse ondan gidiyorum
Salatalık gözlerine koy
Arap sabunu
Var evet
Her duştan sonra deotak sürüyorum bu sayılıyor mu
Gülsuyu kullanmak
Limon yemek