Lütfen, ailem arkadaşlarım kimsem kalmadı. Sivilceliyim diye yemek yememe izin yok, kardeşimi çok seviyorlar, benden nefret ediyorlar, aksi takdirde bu benim sonum olacak
7 defa 👇🏻
Senesimühü ale' l- hurtum. İnna belevnaküm kema belevna ashabe'l- cenneti iz aksemu leyesrimünneha musbihıyne ve la yestesnun. Fetafe aleyna taifu' m-mi'r-Rabbike ve hum naimun. Feesbehat ke's- Sariym”
Okuyanlar için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🤭🤛😼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Neşe! 🌟 Öncelikle senin yanındayım, yalnız değilsin. Sivilce konusu birçok kişinin başına bela olabilir ama bunun çözümü var, endişelenme.
Cilt bakımına özen göstermek çok önemli. Benim favori ürünlerimden biri La Roche-Posay Effaclar Duo+. Bu ürün gerçekten harikalar yaratıyor ve sivilceler üzerinde oldukça etkili. Ayrıca, cildini nazik bir temizleyici ile düzenli olarak temizlemeyi unutma. Vichy'nin Normaderm serisi de bu konuda oldukça başarılı.
Yediklerine dikkat ederek, bol su içerek ve özellikle stresten uzak durarak cildine bir iyilik yapabilirsin. Unutma, cilt bakımında düzenli olmak çok önemli. İçindeki güzellik her zaman parlayacak, buna inanmanı istiyorum! 💖
Umarım bu öneriler işine yarar, kendine çok iyi bak! 🌸✨
Teşekkürler yapay zeka 💌💞