Cilt Bakım Tırnak izi kalıcı mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kantoron yağı sürüyorum sürekli ve maske takıyorum iş yerinde sorun olmasın diye. Resimde gördüğünüz gibi şu an. İz kalır mı? Güncellemeler1 yıl Merak eden var mı? geçti mi kaldı mı diye Tırnak izi kalıcı mıdır? Cevapla İş Soruları Resim Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Busecimm61 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben olsam yolardım o kaşmere niye yedirdin kendini ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl tekme tokat daldım ama yüzümüde çizmiş bulundu Yorumla Busecimm61 1 yıl Şikayet etseydin ya sana dokunmaya hakkı yok Yorumla Soran 1 yıl ama o da eder, ben baya baya dövdüm Yorumla Busecimm61 1 yıl Yapacak bir şey yok o zaman susup oturacaksın Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İz kalmaz çoğu hemen geçer gözünün altındaki diğerlerinden daha geç düzelir iz kalmaz korkma 1 1 Yorumla Kayserili3884 1 yıl Geçmiştir iz kalacağını zannetmiyorum
Yusufx001 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Büyük olanlar geçer ama Berki o gözünün altındakinde bira. İz kalabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl iz kalmaz da kim tırnakları bu kadar onu anlamadım geçmiş olsun. antibyotikli krem sürmeyi ihmal etme. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl kalmasında başka bir şey istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dediğim gibi krem kullan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var durum ne Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır iz kalmaz geçer zamanla 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl geçmiş olsun bunda iz kalmaz deyi yırtılmamış kızarık sadece 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet deri yırtılması var Yorumla kanka35 1 yıl kapanmış bence Yorumla
smokeend Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl ilk okulda aynı şekil bahadır diye g*tveren suratıma çizik atmıştı tırnağıyla sakal tıraşı olduğumda görüyorum her defasında kimse geçmiyor demesin :D 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Dövdüler mi seni vicdansızlar. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl karşılıklı olarak Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl geçmiş olsun. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl uzun sürede geçer gibi derin sanki geçmiş olsun 0 0 Yorumla
bengeldimks_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Kim yaptı bunu sanaaa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl kavga ettim Yorumla bengeldimks_ 1 yıl Ay neden ki geçmiş olsun sende onu yırtsaydın Yorumla Soran 1 yıl yırtmadım ama tekme tokat daldım tani Yorumla bengeldimks_ 1 yıl Iyi yapmissin sebep ne Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% 1 yıl aga kalmaz dedik ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl dur biraz görmeyenlerde bişey desin fjladşs Yorumla
Birdebensorayim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sanmıyorum ya 0 5 Yorumla Soran 1 yıl inşallah Yorumla Birdebensorayim3 1 yıl Yok ya benim de boynumda vardi lisede geçti Yorumla Birdebensorayim3 1 yıl Bu arada madecasol diye bir krem var sür iyi geliyor Yorumla Soran 1 yıl ama açık yaraya sürülmezmiş o Yorumla Birdebensorayim3 1 yıl Tirnak yarasi açık yara degil ki? Yorumla
istanbulromantiği Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Kadın kavgasına bayılıyorum tahrik oldum 😋🥰 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben olsam yolardım o kaşmere niye yedirdin kendini ya
tekme tokat daldım ama yüzümüde çizmiş bulundu
Şikayet etseydin ya sana dokunmaya hakkı yok
ama o da eder, ben baya baya dövdüm
Yapacak bir şey yok o zaman susup oturacaksın
İz kalmaz çoğu hemen geçer gözünün altındaki diğerlerinden daha geç düzelir iz kalmaz korkma
Geçmiştir iz kalacağını zannetmiyorum
Büyük olanlar geçer ama Berki o gözünün altındakinde bira. İz kalabilir
iz kalmaz da kim tırnakları bu kadar onu anlamadım geçmiş olsun. antibyotikli krem sürmeyi ihmal etme.
kalmasında başka bir şey istemiyorum
dediğim gibi krem kullan
Var durum ne
Hayır iz kalmaz geçer zamanla
geçmiş olsun bunda iz kalmaz deyi yırtılmamış kızarık sadece
evet deri yırtılması var
kapanmış bence
ilk okulda aynı şekil bahadır diye g*tveren suratıma çizik atmıştı tırnağıyla sakal tıraşı olduğumda görüyorum her defasında kimse geçmiyor demesin :D
Dövdüler mi seni vicdansızlar.
karşılıklı olarak
geçmiş olsun.
Dayak yiyen kız mısın sen
uzun sürede geçer gibi derin sanki geçmiş olsun
kalmaz pek, kalırsada ufak tefek
Kim yaptı bunu sanaaa
kavga ettim
Ay neden ki geçmiş olsun sende onu yırtsaydın
yırtmadım ama tekme tokat daldım tani
Iyi yapmissin sebep ne
aga kalmaz dedik ya