Öyle yazın ki anlamasınlar 😄
Cildinize uyan ürünü buldunuz mu kızlar 🧚🏻♀️En son kullandığınız ürün nasıldı? Hangi ürünler ilginizi çekiyor yerli mi yabancı markalar mı?💅🏻

Öyle yazın ki anlamasınlar 😄
Cildinize uyan ürünü buldunuz mu kızlar 🧚🏻♀️En son kullandığınız ürün nasıldı? Hangi ürünler ilginizi çekiyor yerli mi yabancı markalar mı?💅🏻

Ya ben normalde kullanmazdım hic ürün, dedim hadi bir tane krem deneyeyim. Basta dedim, süper bir sey bu ya? Bir baktım cildim söndü, yaglandı, kızardi. Hemen bıraktim kullanmayi fakat sürekli aklim ona gidiyor. Tekrar bir sans mi versem bu kreme, yoksa yine kendime zarar mi vermis olurum?
Cildime uygun ürün bulamadım çok hassas ne kullansam yara ediyor pek kullanmıyorum artık çakma ürünler sayesinde hasar alıyordum az daha mes en son eleyner kullandım meyersem yanlış ürünmüş gözlerim için az daha kör ediyodu adı batasıca şimdi daha dikkatliyim öyle her ürünü kullanımıyorum artık 😄
Bir fendöten aldım meğerse benim cilt tonuna göre değilmiş tamamen farklı ciltlere göre, iade de edemedim attım çöpe gitti😂😂🤷
Cevap
4Cevap
Geçen bir yüz kremi aldım, kullandıkça yüzüm kötüleşmeye başladı. Sonra üstünü okumak aklıma geldi baktım kuru ciltler içinmiş) benimki yağlı
Kız çok incelersem olmaz 🤭🙄
Geçenlerde instada popüler olan soru değil mi bu? cevapların hiçbirini hatırlamıyorum aklıma gelen bir şey de yok, yazılanlara bakmaya geldim
Kızlar demişsin o yüzden gidiyorum
Biz zaten bişey anlamıyoruz 🙄
Ama neden dışlandım 😥
e biz demeyeh mi
bakım ürünü alamadım bile yok yani o deerecee
olduğunda oldu da şimdilerde stoklar bitmiş
ben de markete gitmeye üşeniyorum zatiiin
Allık aldım, highlighter çıktı 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?