Kızların aşk konusunda söyledikleri samimi? Detay okumadan yanıt vermeyin kızlar ve sakin olun soruyorum sadece 🙃 Beyler sizde?

Kızların
zeki, esprili, anlayışlı, ahlaklı, öngörülü, kültürlü, sekse düşkün olmayan, ciddi, sabırlı, kıskanmayan, kibar, nazik, yakışılı, cool, kaslı, vb...

Diye sıralayıp bitiremediği özellikler var sürekli.

Peki merak ediyorum bu nitelikler dahilinde mi sevgiliniz?

Ve beyler bunlar için size merhaba diyen oldu mu?

Yok hani merak ediyorum niye ülkenin abazaları, aşağılık, kişiliksiz tipleri, denyoları, paralı soytarıları, şiddet uygulayan herifleri, kadın cinayetini meşru kılan yobazları vb. tipler kızların ilk aşık olduğu ve ölenedekte yanında kaldıkları tipler olmaya başladı?
Kızların aşk konusunda söyledikleri samimi? Detay okumadan yanıt vermeyin kızlar ve sakin olun soruyorum sadece 🙃 Beyler sizde?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun sebebi? Ülke kokuyor artık, bıttık artık üçüncü sayfa haberlerinden. Kendinizi güvende hissetmediğiniz ve size değeri saygısı olmayan insanlardan bi uzak durun artık ! huzur bulalım lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şahsen bıktım artık Twitter'ı açınca yardım çığlıkları okumaktan ve adalet arayışının cevapsızlığını görmekten. İsteği dışında maruz kalan mağdur insanlar için demiyorum bunu lütfen yanlış anlamayın, ama sırf hava kasıcam diye "badboy sevgilim" salaklığının sonuçlarına şahit olmaktan midem bulanıyor artık !