T bolgesi yagli, yanaklar normal cildim var. Bir serum aldim. Yagli bir serum ve dogal diye aldim ve sivilce yapti. Zaten akneye egilimli cildim var ve yag sürünce daha yag yag oluyor haliyle. (Aldigim urun bade natural, kusburnu cekirdegi yuz serumu)
Diger urunlerde de genelde su bazli ya da yagli olmayan seyler kullaniyorum ama serumu ilk kez denedim ve serum yagli oluyor demek ki diye dusundum. Su bazli serum aratirdim pek bulamadim. Yuz yogasi icin hafif bir kayganlik istiyorum. Ama yagli bir serumla anlasamadik. Ne tavsiye dersiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yves rocherin karma ciltler için uygun olan serumunu kullanabilirsin
Yves rocher'in akneye eğilimli ciltler için sebo pure vegetal serisini önerebilirim. Bu serinin serumunu ben kullaniyorum ve çok memnunum. Tabi cilt hassas, içerisindeki asit senin cildini iyi mi kötü mü etkiler bilemiyorum. Uzman birinden yardım alsan daha doğru olabilir.
Serum her gun mu kullaniliyor bilmiyorum ama haftada 3-4 gun kullanmayi dusunuyorum
Yine de agir gelir mi bilemedim
Serumu her gün kullanmak cilde ağır gelir asit olduğu için. Haftada 2 veya 3 kullanmalisin bence
Ben biraz serum kullanayimdan ziyade yuz yogasi yapmaya basladim. Yuzun temiz olmasi gerekiyormus, temizleyip yapiyorum. Krem surunce de haliyle kayganlik olmuyor. Hareketler kaymiyor yuzde daha fazla cekistirme oluyor.
O yuzden serum aldim yağ olarak ama o da cildime agir geldi. Zaten karma bir cildim var. Sivilce falan cikardim yani ya da urunle anlasamadim bilmiyorum.
Yuz yogasi icinde kurburnu yagi tarzi yaglar oneriliyorlar o yuzden almistim ama bana gitmedi. Baska da ne yapsam bilemedim. Yikasam da geçmiyor haliyle o yag. Ustunde masaj yaptikca iyice cilde emiliyor zaten. Cildime de iyi gelmedi. Baska serum olur mu diye arayışa girdim iste boylelikle. Bu dedigin serum biraz kayganlik sagliyor mu ciltte mesela?
Proteinli krem kullan