20 yaşındayım. Sanırım 14 - 15 yaşlarımdan beri hep sivilcelerim vardı. Hem yüzümde aktif sivilce hâlâ çıkıyor hem de kırmızı lekeler de var. Artık bu durumdan çok rahatsız oluyorum makyaj yapmak istemiyorum sivilcem var diye kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Çok abartılacak sivilcem yok.
24 ocak gününe cildiyeye randevu aldım ama her an iptal edebilirim girmeye korkuyorum o yüzden buraya yazıp sizden öneri almak istedim. O yüzden lütfen birbirimizi kırmadan yorum yapalım 🤍
Öncelikle şunu da belirteyim 2 ay önce haşimato tirod teşhisi konuldu ve levotiron ilacını kullanıyorum. Bu ilacı kullanırken sivilce tedavisi görebilirim miyim bilen var mı?
Birde bu ilacı kullanmaktan en çok korktuğum şey kıl artışı oluyormuş doğru mu acaba?
Bi de yks ye hazırlanıyorum malum stresli bir dönem bi de 2. mezun senem 🥺 bu ilaçta psikolojiyi de etkiliyormuş bazı hastalarda depresyon olabilirmuş. Bende de olur mu diye korkuyorum yani ders çalışmama engel olacak bir durum olur mu.
Sınavdan sonra kullanmaya başla diyenler olursa diye şimdiden cevap veririyim. Bu ilaç daha çok kışın kullanılması öneriliyor yazın güneşten yanık izleri kalabileceği için.
Bu ilacı kullanıp sivilceleri düzelen ve o süreçten bahsetmek isteyen herkesi yoruma bekliyorum 😊🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer