Cilt Bakım Sizce yüzümdekileri roaccutane geçirir mi? KhanGObrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pazartesi günü tedaviye başlıyorum sizce doktor kaç mg dozda verir birde izleri ve sivilceleri geçirir mi Güncellemeler+1 yıl Fotoğraf nasıl ekleyecegimi bilmiyorum birisi yardımcı olabilir mi Sizce yüzümdekileri roaccutane geçirir mi? Cevapla Sivilce Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Soruya görsel olarak ekleyebilirdin resim yükle hızlı resim gibi bir sayfaya yükleyip linki kopyala yapıştır yapabilirsinGeçirir diye düşünüyorum doktor başlatırsa bir engel yoktur 0 0 Yorumla
pembekalp Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ben 6 Ay zoretanin tedavisi görmüştüm. Önce cildin sivilceyi kusuyor, sonra cilt toparlama sürecine giriyor 0 2 Yorumla KhanGObrr +1 yıl Herkeste böyle olcak diye bir durum var mı Yorumla pembekalp +1 yıl Cildin kusması herkeste oluyor genelde sonra da cilt toparlıyor. O sırada cildini bol bol nemlemdirmen gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soruya görsel olarak ekleyebilirdin resim yükle hızlı resim gibi bir sayfaya yükleyip linki kopyala yapıştır yapabilirsin
Geçirir diye düşünüyorum doktor başlatırsa bir engel yoktur
Ben 6 Ay zoretanin tedavisi görmüştüm. Önce cildin sivilceyi kusuyor, sonra cilt toparlama sürecine giriyor
Herkeste böyle olcak diye bir durum var mı
Cildin kusması herkeste oluyor genelde sonra da cilt toparlıyor. O sırada cildini bol bol nemlemdirmen gerekiyor
Ne bilelim ne var yüzünde
Geçirir tabikide
Geçirir geçirmez bilemeyiz
Evet
Geçirir belki
O nedir
Umarım