Cilt Bakım Temiz cilde uygulanmayan nemlendiriciden hayır gelir mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Temiz cilde uygulanmayan nemlendiriciden hayır gelir mi?#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🌺 Temiz cilde uygulanmayan nemlendiriciden hayır gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl kirli kalbe sevgiden, cilde nemlendiriciden hayır gelmez. mikropları güzelleştirir :P 2 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğru 😂 Yorumla cankurtaramayann +1 yıl cilt bakımı benden sorulur :P Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Cilt bakim rutini cok önemli bir kız için gercekten yağli bir cilde sahip olduğum icin her ürün iyi gitmeyebiliyor cildime o yuzden dikkatli kullaniyorum ürunleei 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Gelmez önce cildi temizlemek gerekir, sonra nemlendirici uygulanir 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Cilt dediğin her daim tertemiz mis gibi olacak zaten örnek senin cildin misler gibi 🌺 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genelde guzelcd yıkadıktan sonra bi nemlendirici şart 1 0 Yorumla
Ahlaklıdindar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Temiz olursak yararı olur , ama zaten temiz insanlarız 😊 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Soru da bir hata var galiba 🤔 2 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne gibi? 🤔 Yorumla Bischocolata +1 yıl Temiz cilde uygulanmayan demişsin edaaaaağ diğer ciltlere uygulanmıyor mu edaaaaağ🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl Okuduğunu anla bi :d Yorumla Bischocolata +1 yıl Ösym nin türkce paragraf soruları gibi karışık kısa ama kafa karıştırıcı. Sen turkce sorularını hazırlasana öğrenciler altlarına sçsn Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂😂😂 Bence hemen anlaşılır bir soru Yorumla Bischocolata +1 yıl Bende problem var ozman diloşş🤩 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olabilir memoş 🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Gelir ya sıkıntı yok 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Püü jddjjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Temizlensin diye mi püüü bu kız 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Heee Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Zaten temiz cilde uygulanmıyormu nemlendirici 😂 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğru olan o ama bazen yıkamadan etmeden nemlendirici süren de var 😂 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Önce yüz yıkama jeli ile masaj yaparak yıkarım sonra tonik ile yıkar öyle başlarım 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tonik ile yıkanmaz be 😂 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Jel ile masaj yaparak yıkıyorum su ile sonra pamuğa tonik sıkıp siliyorum 😂😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hı şimdi doğru oldu aferin jdjdjd Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yapıyoruz yani biliyoruz 😏🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👏🏻☺️ Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Pis vücuda parfüm sıkmak gibi bir şey 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gibi xd Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Düşündüm biranda fenasal bir durum Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet çok fenasal Yorumla gecekusum3434 +1 yıl O yüzden erkekte kadında bakımlı olmalı ter kokmamali Yorumla Edameda06 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Mesela kirli cilt nasıl oluyor 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yeni duş almamış, terli mesela Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Hı bence kese atmadan temiz olunmaz ya Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet, Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Dimi keseleenelimmm Yorumla Edameda06 +1 yıl Tabisi Yorumla
Matmazel_love Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gelmez aksine akne ve sivilcelere davetiye çıkarır 😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yuzümü yıkarm ondan sonra nemlendirirm 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl gelmez heralde🤷♂️ 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de öyle Yorumla brsdışgüç +1 yıl 😊 Yorumla
önemsizzzgerekyok Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl gelmez tabiki temiz ve kuru cilde sürülür 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. gelmez 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 752 cevap paylaştı. gelmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kirli kalbe sevgiden, cilde nemlendiriciden hayır gelmez. mikropları güzelleştirir :P
Doğru 😂
cilt bakımı benden sorulur :P
🤣 🤣 🤣
Cilt bakim rutini cok önemli bir kız için gercekten yağli bir cilde sahip olduğum icin her ürün iyi gitmeyebiliyor cildime o yuzden dikkatli kullaniyorum ürunleei
Gelmez önce cildi temizlemek gerekir, sonra nemlendirici uygulanir
Cilt dediğin her daim tertemiz mis gibi olacak zaten örnek senin cildin misler gibi 🌺
Genelde guzelcd yıkadıktan sonra bi nemlendirici şart
Temiz olursak yararı olur , ama zaten temiz insanlarız 😊
Soru da bir hata var galiba 🤔
Ne gibi? 🤔
Temiz cilde uygulanmayan demişsin edaaaaağ diğer ciltlere uygulanmıyor mu edaaaaağ🥳
Okuduğunu anla bi :d
Ösym nin türkce paragraf soruları gibi karışık kısa ama kafa karıştırıcı.
Sen turkce sorularını hazırlasana öğrenciler altlarına sçsn
😂😂😂😂 Bence hemen anlaşılır bir soru
Bende problem var ozman diloşş🤩
Olabilir memoş 🤣🤣
Gelir ya sıkıntı yok 😂
Püü jddjjd
Temizlensin diye mi püüü bu kız 😂
Heee
Zaten temiz cilde uygulanmıyormu nemlendirici 😂
Doğru olan o ama bazen yıkamadan etmeden nemlendirici süren de var 😂
Önce yüz yıkama jeli ile masaj yaparak yıkarım sonra tonik ile yıkar öyle başlarım 😂😂
Tonik ile yıkanmaz be 😂
Jel ile masaj yaparak yıkıyorum su ile sonra pamuğa tonik sıkıp siliyorum 😂😂😂
Hı şimdi doğru oldu aferin jdjdjd
Yapıyoruz yani biliyoruz 😏🥳
👏🏻☺️
Pis vücuda parfüm sıkmak gibi bir şey
Gibi xd
Düşündüm biranda fenasal bir durum
Evet çok fenasal
O yüzden erkekte kadında bakımlı olmalı ter kokmamali
Kesinlikle
Mesela kirli cilt nasıl oluyor